PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Ade-Adriannna

ocenił(a) serial na 7

Dobry wieczor wszystkim!

Wlasnie weszlam na nasza-klase i jest tam reklama toto-lotka... nieby nic ale patrze sie a tam chyba Adrianna na zdjeciu.. przynajmniej jest bardzo podobna.

ocenił(a) serial na 4
BigMovieFan

Wątek zgłaszam do usunięcia. Na przyszłość nie pisz takich bzdur na tym forum - co nie dotyczą niczego, niczego nie wnoszą. Ale dziecko naszej-klasy już takie jest. Pozdr.

misiaczek37

Dokładnie, czep się siebie, dziecko filmwebu. Tutaj połowa tematów nic nie wnosi, gratuluję spostrzegawczości.

ocenił(a) serial na 4
Phoebe_1

Ja się nie czepiam, w ogóle nie rozumiem tego wątku. I jeśli mogę - jestem starsza od Ciebie, ale kultury Cię kochanie nie nauczono a szkoda.

misiaczek37

Tiaaa?
A skąd wiesz, że jesteś starsza? Gdzie wyczytałaś ile mam lat?

ocenił(a) serial na 4
Phoebe_1

Nie trzeba było czytać ile masz lat - zdradza Cię styl pisania " dziecko filmwebu" ;))

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

czep sie siebie!

pozdrawiam Charmed Forever

Brian3493

Cóż, reakcja była dokładnie taka, jak oczekiwałam... Zgadzam się, tych, jak to nazwałeś/nazwałaś(bardzo trafnie z resztą) "dzieci z naszej-klasy" kultury nie uczono. W ogóle ich niczego nie uczono! Bo jak można czepić sie swojej osoby?

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

prosze , prosze , jakie kulturalne osóbki sie tu znalazly .
watek jak najbardziej pasuje na to forum , jesli ktoras z was bylaby (mowa tu o niezwylke dojrzalych forumowiczkach) na tyle spostrzegawcza to zauwazylaby ze wiekszosc tematow na tym forum nadaje sie do kosza. a ten temat jest jak najbardziej ok . Rowniez gratuluje spostrzegawczosci autorce .;)

użytkownik usunięty
Biedroneczka_3

Tutaj obrażacie kogoś kto ma konto na nk,a pewnie sami też je macie,więc po co ta dyskusja?Dziewczyna zobaczyła i chciała się podzielić spostrzeżeniami,a niektórym jak zwykle coś nie pasuje.

ocenił(a) serial na 4

Uwierz mi, że nie mam konta na tym pseudo społecznościowym portalu. Nie chcę nikogo obrażać, po prostu uważam, że na forum można dzielić się nowinkami na temat serialu, wrażeniami z odcinków, czy także i gdzie można go obejrzeć. Zupełnie nie pasuje tu temat, że tak powiem z d*** wzięty. Szkoda, że moderator nie kontroluje tego typów tematów z kolei usuwa te gdzie ktoś napisze coś o napisach;/

ocenił(a) serial na 7
misiaczek37

Bosh przestancie juz! Klocicie sie o byle co:) Ja poprostu to widzialam i dziewczyna wygladala jak Ade:) I nie jestes dzieckiem naszej klasY:)

I nie kloccie sie juz.. to niema jakiego kolwiek sensu

Pozdrawiam i zyccze milego ogladania nastepnych odcinkow 90210.

ocenił(a) serial na 4
BigMovieFan

Nie no przepraszam, za szybko przeczytałam wątek i wydał się taki pozbawiony sensu;)
Okej, koniec kłótni. Cieszmy się 92010 ;]

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

No właśnie mnie się też wydawało, że to jest Adrianna.

użytkownik usunięty
alienato921

Wątek jak najbardziej spoko. Też mi się wydawało, że to ona :)

użytkownik usunięty

No i świetnie.Widzę,że bardzo spostrzegawczych ludzi na filmwebie mamy,ja tam nic nie zauważyłam.Życzę miłego dnia [?] ;)

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

:D dzisiaj widzialam reklame lotto na wp... no i rzeczywiscie podobna,ale to nie jest Jessica Lowndes.. ;)