Dobry wieczor wszystkim!
Wlasnie weszlam na nasza-klase i jest tam reklama toto-lotka... nieby nic ale patrze sie a tam chyba Adrianna na zdjeciu.. przynajmniej jest bardzo podobna.
Wątek zgłaszam do usunięcia. Na przyszłość nie pisz takich bzdur na tym forum - co nie dotyczą niczego, niczego nie wnoszą. Ale dziecko naszej-klasy już takie jest. Pozdr.
Dokładnie, czep się siebie, dziecko filmwebu. Tutaj połowa tematów nic nie wnosi, gratuluję spostrzegawczości.
Ja się nie czepiam, w ogóle nie rozumiem tego wątku. I jeśli mogę - jestem starsza od Ciebie, ale kultury Cię kochanie nie nauczono a szkoda.
Nie trzeba było czytać ile masz lat - zdradza Cię styl pisania " dziecko filmwebu" ;))
Cóż, reakcja była dokładnie taka, jak oczekiwałam... Zgadzam się, tych, jak to nazwałeś/nazwałaś(bardzo trafnie z resztą) "dzieci z naszej-klasy" kultury nie uczono. W ogóle ich niczego nie uczono! Bo jak można czepić sie swojej osoby?
prosze , prosze , jakie kulturalne osóbki sie tu znalazly .
watek jak najbardziej pasuje na to forum , jesli ktoras z was bylaby (mowa tu o niezwylke dojrzalych forumowiczkach) na tyle spostrzegawcza to zauwazylaby ze wiekszosc tematow na tym forum nadaje sie do kosza. a ten temat jest jak najbardziej ok . Rowniez gratuluje spostrzegawczosci autorce .;)
Tutaj obrażacie kogoś kto ma konto na nk,a pewnie sami też je macie,więc po co ta dyskusja?Dziewczyna zobaczyła i chciała się podzielić spostrzeżeniami,a niektórym jak zwykle coś nie pasuje.
Uwierz mi, że nie mam konta na tym pseudo społecznościowym portalu. Nie chcę nikogo obrażać, po prostu uważam, że na forum można dzielić się nowinkami na temat serialu, wrażeniami z odcinków, czy także i gdzie można go obejrzeć. Zupełnie nie pasuje tu temat, że tak powiem z d*** wzięty. Szkoda, że moderator nie kontroluje tego typów tematów z kolei usuwa te gdzie ktoś napisze coś o napisach;/
Bosh przestancie juz! Klocicie sie o byle co:) Ja poprostu to widzialam i dziewczyna wygladala jak Ade:) I nie jestes dzieckiem naszej klasY:)
I nie kloccie sie juz.. to niema jakiego kolwiek sensu
Pozdrawiam i zyccze milego ogladania nastepnych odcinkow 90210.
Nie no przepraszam, za szybko przeczytałam wątek i wydał się taki pozbawiony sensu;)
Okej, koniec kłótni. Cieszmy się 92010 ;]
No i świetnie.Widzę,że bardzo spostrzegawczych ludzi na filmwebie mamy,ja tam nic nie zauważyłam.Życzę miłego dnia [?] ;)