PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Jessica Lowndes grająca Adriannę nie występuje w serialu gościnnie. Moim zdaniem jej wontek jest najciekawszy, a co wy o tym myślicie?

emilciajaz

Zgadzam się z Tobą. Polubiłam ją od pierwszego momentu,kiedy się pojawiła (chociaż była trochę pogmatwana). Według mnie jest najfajniejsza,najładniejsza i tak jak napisałaś(eś) wątki z nią są najciekawsze :)

ocenił(a) serial na 10
emilciajaz

Adrianna... uwielbiam tą postać i aktorkę, która ją gra :D
Śliczna dziewczyna i bardzo ciekawe wątki... przyznaję :)
Na początku ćpunka itd a teraz taka urocza dziewczyna się z niej zrobiła... i dziwię się, że nie ma jej w głównej obsadzie :>

ocenił(a) serial na 8
emilciajaz

Ja też zdecydowanie najbardziej polubiłam Adrianne. Jest taka pogmatwana i nieułożona, a jej losy są moim zdaniem najbardziej życiowe.
Poza tym Jessica jest ładną dziewczyną. Tak się Wam przyznam, że ścinam włosy tak jak ona. Zainspirowała mnie XD
Myślę, że nie powinna być wymieniana jako występ gościnny. Może od przyszłego sezonu to się zmieni.
;)

emilciajaz

Ja również popieram to ci piszecie, Adrianna jest moją ulubioną postacią tego serialu, zgadzam się ze jej wontek jest najciekawszy !

ocenił(a) serial na 10
emilciajaz

I mamy dobrą wiadomość :)) Jest nowy plakat 90210 zapowiadający 2 sezon :)
Zniknął Ethan ale za to w czołówce pojawili się Liam, Navid i ADRIANNA :D
Mam nadzieję, że zmienią to co napisali, że Jessica gra gościnnie... ;P

plakat możecie zobaczyć tutaj:
http://images40.fotosik.pl/132/dc7c4901055f4340.jpg

ocenił(a) serial na 6
emilciajaz

ja ją polubiłam od samego początku, głównie ze względu na aktorkę, sama nie wiem dlaczego,
strasznie sie ciesze ze rozbudowali jej wątek i ze nie zginela w 7 odcinku:)