PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40112
5,0 2 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Adrianna

ocenił(a) serial na 7

Nie czytać jeżeli ktoś nie oglądał ostatniego odcinka żeby nie było ;] ! Myślicie że Adriana po raz kolejny będzie się mściła na Silver za zerwanie umowy mówiącej o tym że przyrodni brat Annie i Naomi jest poza ich zasięgiem (poza zasięgiem Ade i Silver oczywiście) ? Oberwało jej się również od Naomi i Annie powiedziały co myślą wydaje mi się że ona chowa urazę i odwinie znowu coś głupiego ! To była moja ulubiona postać Ade była ciekawa a aktorka która ja gra jest po prostu przepiękna. Zrobili z niej płytka zdzirę jej wątki są nudne. Nie przeżyje jak znowu odstawi jakąś szopę!

Ryksa_2

Mam nadzieję, że nie powtórzą tego wątku... Ade była również moją ulubiona bohaterką tego serialu - lubiłam ją jak była wschodzącą gwiazdą, narkomanką, na odwyku, w ciąży... ale scenarzyści faktycznie przesadzili robiąc z niej jakąś chorą psychicznie (bo inaczej jej niektórych zachowań nie potrafię wytłumaczyć), płytką dziewczynę. naprawdę chciałabym, żeby przynajmniej na koniec serialu Adrianna miała 'happy ending', bo jak do tej pory wszystko co zaczynała kończyło się bardzo szybko i bardzo źle - w zasadzie Ade nic w życiu nie wyszło.

Ryksa_2

a ja uważam że w końcu zaczęło się znowu coś dziać. uważam ze końcowa scena była świetna bo Ade wyglądał na szczerą a potem taki nagły wk*rw i wiedziałam że jest ogień! :D i chodź robią z niej psychopatkę to właśnie taką Ade - jako czarny charakter lubię

ocenił(a) serial na 7
Ryksa_2

ja ogladam serial od poczatku - robie powtorke, zawsze mi sie wydawalo ze to Naomi byla najwieksza intrygantka- ale teraz zmieniam zdanie ;) Ade jest o wiele gorsza haha. Ale i tak ja lubie. Ja zaluje ze nie rozwineli watku jej romansu z tym przystojnym producentem (z ktorym zdradzala Dixona) - mialam nadzieje ze cos z tego sie rozwinie, ale nagle po prostu wycieli go ze scenariusza ..

Ryksa_2

dobrze że to się już ten serial skończy bo to co oni teraz robią w tym filmie to jest żenada:)

ocenił(a) serial na 7
kaziulla17

ja tam będę tęsknić za 90210.

ocenił(a) serial na 7
milka26

ja też:) chociaz moim zdaniem zniszczyli postac Silver...kiedys byla bardzo fajna, a teraz sie robi coraz gorsza:/

ocenił(a) serial na 7
vicky19

to prawda. Mogli stworzyć z niej całkiem fajną zadziorną postać. A zrobili trochę serialową k*** która spała z każdym z ich paczki (dosłownie) i teraz ta akcja z dzieckiem... Ja ją lubiłam z Dixonem

ocenił(a) serial na 7
Ryksa_2

Silver jest najgorszą postacią. Zachowuje się jak idiotka i nic więcej. Navid wymiata <3

ocenił(a) serial na 7
PaulaGlee25

Navid się mega wyrobił aż oko się cieszy ;D. Co do Silver zgadzam sie w 100 % kawał z niej hipokrytycznej (chyba nie ma takiego słowa ;] ) idiotki próbuje wszystkich naprawiać a powinna zacząć od siebie!

ocenił(a) serial na 7
Ryksa_2

Naprawdę Silver była świetna, ale zepsuli ją całkowicie. Navid najlepszy ;D

Ryksa_2

A Adrianna b yła najlepsza na końcu tego odcinka, znowu pewnie z Silver się pokłócą albo coś odpali:D