PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Tego jeszcze nie było ,... zaskakujące? tak reklamuja 5 sezon na swoim FB

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/395173_10151027806891607_ 126900557_n.jpg

użytkownik usunięty
sandrusiek_vanillka

nie, błagam tylko nie to. Dajcie mi Ade i Navid/Dixon, Annie i Liam, ludzie.

z dixonem moze byc ciezko bo w ost odc 4 sezonu ma wypadek samochodowy z ktorego wynika ze nie zagra juz wiecej,chociaz znajac ten pokrecony tasiemiec to pewnie wylize sie, a serial dalej bedzie 'zaskakiwac'.

ocenił(a) serial na 7
aew4334555

widać na zdjęciach z 5 sezonu, że Dixon żyje, ale podobno nie ma być z nim dobrze, ale wiadomo że normalnie to nie był wypadek , który w realu ktoś by przeżył

użytkownik usunięty
patii12

Głupota dla mnie :P Uwielbiam postać Dixona, ale po takim wypadku on powinien nie żyć :>

ocenił(a) serial na 7

dokładnie.

ocenił(a) serial na 8

noo raczej... siedział po stronie w którą uderzyła ciężarówka i wszyscy zginęli pozostali oprócz niego... to chociaż mogli pokazać że siedział po drugiej stronie auta, no żenua

ocenił(a) serial na 10
sandrusiek_vanillka

Zawsze chciałam Adriana & Liam :) chodź wolałabym powrót Ade&Navid i Annie i Liama to były najlepsze pary.

ocenił(a) serial na 7
audrrina

Dla mnie też to były najlepsze pary, Annie i Navid ? Porażka !

patii12

Ja Ade i Liama widziałam razem już wcześniej, odkąd Ade pracuje u niego w barze ;) Ale i tak wolę go z Annie. A Annie i Navid to by była kompletna porażka.

użytkownik usunięty
audrrina

Nieee, Liam jest tylko dla Annie! Ale fakt, Liam z Ade jakoś bym przebolała, Liam i Silver to kompletna porażka. I tak zostaję przy tym, że Ade powinna być z Navidem/Dixonem, a Liam z Annie - moje ulubione odcinki i wszystkie sceny to są z nimi! <3

dokładnie.

ocenił(a) serial na 8
avoine

Może jeszcze Naomi i Navid? Tego, też jeszcze nie było
Annie + Liam
Ade + Dixon
Ale jakoś nie widzę razem Silver i Navida.

sandrusiek_vanillka

Annie i Navid? Bez przesady.

sandrusiek_vanillka

Annie i Navid to chyba najgorsza para jaka mogłaby być w serialu. Jeszcze gorsze by było chyba tylko Naomi z Teddy`m.

ocenił(a) serial na 6
Request_

Oddajcie mi Naomi z Liamem . ;3 ; (

NaomiClark_

Podpisuje się pod tym ;)

sandrusiek_vanillka

to już się robi żałosne... każdy z każdym, to ja sobie życzę Silver + Ade :D a tak szczerze to będę oglądać już tylko dla Naomi

omajgad

no masz racje porażkowy się zrobił serial jakas moda na sukces mogli znalexc inne wątki ale widocznie pomysleli ze to najbardziej przyciąga widzów ale przedobrzyli

sandrusiek_vanillka

Marnych tam mają scenarzystów to już w ,,Klanie'' więcej się dzieje :P Mam nadzieję, że te bzdurne wątki jak Vanessa, dziecko Silver zostaną szybko rozwiązane, bo szczerze to przewinęłam prawie cały odcinek. Dawno się tak nie wynudziłam. Najlepszy był I i II sezon.

ocenił(a) serial na 6
F_A_N_T_A_Z_J_A

Racja I i II sezon były świetne.:)