Tego jeszcze nie było ,... zaskakujące? tak reklamuja 5 sezon na swoim FB
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/395173_10151027806891607_ 126900557_n.jpg
z dixonem moze byc ciezko bo w ost odc 4 sezonu ma wypadek samochodowy z ktorego wynika ze nie zagra juz wiecej,chociaz znajac ten pokrecony tasiemiec to pewnie wylize sie, a serial dalej bedzie 'zaskakiwac'.
widać na zdjęciach z 5 sezonu, że Dixon żyje, ale podobno nie ma być z nim dobrze, ale wiadomo że normalnie to nie był wypadek , który w realu ktoś by przeżył
Głupota dla mnie :P Uwielbiam postać Dixona, ale po takim wypadku on powinien nie żyć :>
noo raczej... siedział po stronie w którą uderzyła ciężarówka i wszyscy zginęli pozostali oprócz niego... to chociaż mogli pokazać że siedział po drugiej stronie auta, no żenua
Zawsze chciałam Adriana & Liam :) chodź wolałabym powrót Ade&Navid i Annie i Liama to były najlepsze pary.
Ja Ade i Liama widziałam razem już wcześniej, odkąd Ade pracuje u niego w barze ;) Ale i tak wolę go z Annie. A Annie i Navid to by była kompletna porażka.
Nieee, Liam jest tylko dla Annie! Ale fakt, Liam z Ade jakoś bym przebolała, Liam i Silver to kompletna porażka. I tak zostaję przy tym, że Ade powinna być z Navidem/Dixonem, a Liam z Annie - moje ulubione odcinki i wszystkie sceny to są z nimi! <3
Może jeszcze Naomi i Navid? Tego, też jeszcze nie było
Annie + Liam
Ade + Dixon
Ale jakoś nie widzę razem Silver i Navida.
Annie i Navid to chyba najgorsza para jaka mogłaby być w serialu. Jeszcze gorsze by było chyba tylko Naomi z Teddy`m.
to już się robi żałosne... każdy z każdym, to ja sobie życzę Silver + Ade :D a tak szczerze to będę oglądać już tylko dla Naomi
no masz racje porażkowy się zrobił serial jakas moda na sukces mogli znalexc inne wątki ale widocznie pomysleli ze to najbardziej przyciąga widzów ale przedobrzyli
Marnych tam mają scenarzystów to już w ,,Klanie'' więcej się dzieje :P Mam nadzieję, że te bzdurne wątki jak Vanessa, dziecko Silver zostaną szybko rozwiązane, bo szczerze to przewinęłam prawie cały odcinek. Dawno się tak nie wynudziłam. Najlepszy był I i II sezon.