PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Jejciu nie pamiętam jak ona się dokładnie nazywa, ani nic. Zniknęła ona w ostatnim sezonie
chyyyyyba. Taka blondynka surferka, zachowujaca się bardziej jak chłopak. Zakochana była w
Liamie. Co się z nią stało? Czemu jej nie ma? Nie pamiętam jakoś.

ocenił(a) serial na 8
rebelliousxx33

Trzeba było oglądać uważniej. ;) Ivy pojechała do Meksyku za swoim chłopakiem Diego, który musiał opuścić kraj. ;)

look_at_the_stars

Oglądam bardzo uważnie od początku, ponieważ oglądam na internecie. Ale nie jest to jedyny serial który oglądam, po za nim od początku nadrabiałam również PV, SPN, HIMYM, 2 broke girls, Pretty litle liars, Dr. House, Gossip girl, Meriln, Zaklinaczka duchów, Switched at Birth, Inna, Teen wolf i to już od kilku lat. Przez co gdy na przykład dana sytuacja w serialu była dawno kojarzę mniej więcej fakt, ale nie dokładnie. A ostatnio tak nie mogłam sobie przypomnieć więc zapytałam. Przy dużej liczbie seriali jak i filmów które obejrzałam po prostu część faktów zanika, a zostaję ogólny zarys.

ocenił(a) serial na 8
rebelliousxx33

Ja tez oglądam bardzo dużo seriali i filmów, więc wiem jak to jest. Spokojnie, przecież się na Ciebie nie rzuciłam. ;)

ocenił(a) serial na 6
look_at_the_stars

mo tak ale chyba musialas stracic watek w 2 sezonie bo wtedy ona byla zakochana w Liamie...

ocenił(a) serial na 8
Patrejszen22

Liam, Dixon, Raj, Diego... Troche ich bylo.

ocenił(a) serial na 6
look_at_the_stars

Hmm no troche bylo...;) ale najlepiej mi sie widzial oscar ale w nim wsumie zakochana nie byla ale byl 1 raz;)

ocenił(a) serial na 8
Patrejszen22

Mnie zdenerwował tym co zrobił ;p

ocenił(a) serial na 6
look_at_the_stars

Fakt troche niefajnie sie zachowal...:/ ale tez mial swoje powody i pozniej naprawde zalowal i pomogl naomi:)

Patrejszen22

nie mi się po prostu najlepiej kojarzy z Liamem dlatego podałam go dla skojarzenia ;) tak to pamiętam resztę. tyylko nie pamiętałam co na końcu zrobiła.

rebelliousxx33

Masz stanowczo za dużo wolnego czasu ;P żartuje oczywiscie....;)

friends88

o to chodzi, że nie mam kurde. góra 2-3 odcinki dziennie. i to nocą ;C rano szkoła potem ze znajomymi a nocą cisne seriale

rebelliousxx33

To zmniejsz sobie ilosc ogladanych seriali ;) zaraz bedzie lepiej z czasem :P

friends88

w tym problem że nie potrafię, bo jak już zaczęłam to nie umiem przestać ;C

rebelliousxx33

Kim jest Avi? O ile dobrze pamiętam nie występuje w serialu taka postać.

ocenił(a) serial na 9
jgfgh

tak w ogóle to Ivy ;) w tym sezonie nie występuję, ale w poprzednich była

Grobar

Ivy no tak :D wiedziałam, że jakoś podobnie.

ocenił(a) serial na 9
rebelliousxx33

tak ogólnie to mi jej brakuje, uwielbiałam tą postać. Super było, gdy była z Rayem, ale z Diego jeszcze lepiej :D :D z Dixonem związek - porażka ;p bardzo pozytywna postać o genialnym charakterze, stylu życia ;p ale to i tak ostatni sezon, wiec nie ma znaczenia czy z nią czy bez niej ;p

Grobar

no właśnie ;c muszą skańczyć ;c.. booże będę tęsknić. ona była taką odskocznią od idealnych panienek w tym serialu :D

Grobar

To była ironia, chyba nie trudno jest zerknąć w obsadę i sprawdzić jak się poprawnie pisze imię bohaterki...