na Polsacie nie będzie 90210?Zawsze było,a wygląda na to,że jutro nie puszczą.Wycofali to czy jak?
Ok,mój błąd.Zapomniałam,że Święto Zmarłych jest.Dzięki za oświecenie i miłego dnia życzę ;)
nie wiem ile masz lat, ale chyba zdążyłaś zauważyć, że w każde święta program tv się zmienia i to było z góry wiadome, że jutro 90210 nie będzie. Puszczą jakieś familijne filmy nota bene ''odgrzewane'' z 199któregoś roku. no cóż, szkoda.
nie sapaj sie tak, dobrze?? naprawde cieszymy sie że ty zauważyłaś to za nas...'nota bene' że dobrze sie złożyło że same familijne bo w taki okres nikt nie siedzi w domu i nie oglada filmów, więc dobrze że tylko nas niepotrzebnie nie kusili. nie wiem czy było to tak '' z gory wiadomo'', bo skazanego chyba puścili co nie??? ale w sumie to sie nie dziwie bo jakby spłonęła jakaś tam szkoła z dziećmi i ogłosili żałobe narodową, to też by z pewnością puścili skazanego..
Ale chyba mój wiek nie ma nic wspólnego z tym,że program tv zmienia się w jakiekolwiek święta?
oczywiście że nie zależy od wieku, może poprostu autorka tego wpisu niewiedziała jaka data jest w niedzielem dużo razy tak się zdarzyło że zapomniałam że 11 listopada jest wolne i prawie poszłam do szkoły:)
poprostu się zapomniało:D
sprawa skończona;P
pozdrawiam