PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Czemu jutro...

użytkownik usunięty

na Polsacie nie będzie 90210?Zawsze było,a wygląda na to,że jutro nie puszczą.Wycofali to czy jak?

użytkownik usunięty

jutro jest święto dlatego i puszczają jakieś filmy:)

użytkownik usunięty

Ok,mój błąd.Zapomniałam,że Święto Zmarłych jest.Dzięki za oświecenie i miłego dnia życzę ;)

ocenił(a) serial na 10

nie wiem ile masz lat, ale chyba zdążyłaś zauważyć, że w każde święta program tv się zmienia i to było z góry wiadome, że jutro 90210 nie będzie. Puszczą jakieś familijne filmy nota bene ''odgrzewane'' z 199któregoś roku. no cóż, szkoda.

mary24a

nie sapaj sie tak, dobrze?? naprawde cieszymy sie że ty zauważyłaś to za nas...'nota bene' że dobrze sie złożyło że same familijne bo w taki okres nikt nie siedzi w domu i nie oglada filmów, więc dobrze że tylko nas niepotrzebnie nie kusili. nie wiem czy było to tak '' z gory wiadomo'', bo skazanego chyba puścili co nie??? ale w sumie to sie nie dziwie bo jakby spłonęła jakaś tam szkoła z dziećmi i ogłosili żałobe narodową, to też by z pewnością puścili skazanego..

użytkownik usunięty
rpd0

Ale chyba mój wiek nie ma nic wspólnego z tym,że program tv zmienia się w jakiekolwiek święta?

użytkownik usunięty

oczywiście że nie zależy od wieku, może poprostu autorka tego wpisu niewiedziała jaka data jest w niedzielem dużo razy tak się zdarzyło że zapomniałam że 11 listopada jest wolne i prawie poszłam do szkoły:)
poprostu się zapomniało:D
sprawa skończona;P
pozdrawiam

użytkownik usunięty

Tak mi się właśnie wydaje ;) Niestety nie każdy rozumie,że nie mam wypisane na czole kiedy w tv nie puszczą czegoś co mam zamiar obejrzeć;]