PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Mam pytanie. Czy Ethan będzie pojawiał się w 2 i 3 sezonie serialu? A jeśli nie, to dlaczego? :)

ocenił(a) serial na 8
gocha99999

Oglądam na bieżąco i nie pojawił się ani w 2 sezonie ani jak na razie w 3 sezonie. Właśnie niedawno też się zastanawiałem nad nim że mógłby wrócić do serialu. Może wróci w 4 sezonie jak będą na studiach:)

ocenił(a) serial na 10
gocha99999

Ja też oglądam na bieżąco i nie pojawił się bo zaraz po 1 sezonie nie miał przedłużonego kontraktu na kolejne sezony.

ocenił(a) serial na 2
andzialesiuk

z tego co wiem aktor sam zrezygnował. szczerze? nie dziwię mu się :) a szkoda, bo miałam nadzieję na związek z Silver...

ocenił(a) serial na 10
kropkaaa

Co z silver,silver byla juz z kazdym gosciem i chlopakiem kolezanke tylko nie z liamem,annie i ethan bylo dobrze tak samo dobrze bylo jak razem yli naomi i liam teraz dupa wszystko wmieszane..ale serial i tak jest zarombisty uwielbiam go..

musicgabriella

nic się nie da zrozumieć z Twojego komentarza. z resztą okropnie dużo błędów. *.*

ocenił(a) serial na 9
musicgabriella

bo tam każdy, z każdym jest :D

ocenił(a) serial na 10
NightQueen

juz dajcie spokoj z tym Ethanem , to przeciez byl taki nudziarz jakich malo .Mnie on tak wkurzal co kilka odcinkow byl zakochany w kims innym , porazka ;/

ocenił(a) serial na 9
marta24_filmaniak

Zauważ że tam wszyscy zakochują się co 3 odcinek w kimś innym :D

ocenił(a) serial na 10
NightQueen

no tak ale on dodatkowo byl bardzo wkurzajacy