Co sądzicie o tej postaci, i jak sądzicie jakie losy go czekają i czy znajdzie w końcu
dziewczynę?
hah. Ja chcę go z Annie Xd Nie wiem czemu, ale na pewno nie z Naomi ;P Ale pewnie znając pomysły scenarzystów może byc z Silver ;) haha
Mnie to on do nikogo nie pasuje. Anne tak jakoś średnio lubię i na moje może zostać z Charliem. Liama kiedyś uwielbiałam, ale to w pierwszym sezonie i szkoda, że tak się zmienił i nie pasuje już do Naomi :(
Teraz to ja nie wiem z kim on mógłby być
No, ja też go kiedyś uwielbiałam, teraz już nie tak bardzo... Ale nie przepadam za Silver, więc mam nadzieje, ze nie będą razem :D
Silver jest inteligentną, wrażliwą dziewczyną. Dlaczego jej nie lubisz? Jestem ciekaw.
Liam jest super, on i Silver to moje ulubione postacie z serialu. Widzę go tylko i wyłącznie z Annie, ale z tego, co czytałam, to nie będą razem:(((
na początku kiedy się pojawił - motyw z nim jako baranem, był super, a teraz taki kapeć, mogą go usunąć z serialu :P
ja jakoś Ivy nie trawię kompletnie, irytuje mnie strasznie.
Jak dla mnie Liam to tylko z Naomi :D ewentualnie z Annie
Liam... obojętnie, byle nie z Annie ani z Silver... Do Annie pasował mi Jasper a do Silver Ethan, nic z tego nie wyszło i jakoś przestałam oglądać serial.
Osobiście Liama uwielbiam trochę mniej niż na początku, rzeczywiście stał sie bardziej lalusiowaty, ale nie pasuje mi totalnie do Annie. Z Naomi jeszcze uszedł, ale najlepiej mu było samemu. Ewentualnie mógł być z Ivy.
Ivy jest jedną z moich ulubionych postaci z serialu, jest dość ekscentryczna, zabawna, taka troche z niej chłopczyca, jest naturalna, mało fałszywa.
Dudusia, masz rację, Annie i Jasper byli fantastyczni. Tzn. ogólnie Jaspera nawet polubiłam, mogli lepiej pociągnąc jego wątek, nie wiem, zaćpałby by Annie, czy coś ;D Dziewczyny nie lubię, jest tak sztuczna i przewrażliwiona, a jej głos doprowadza mnie do szału.
Silver? Uwielbiałam ją na początku. Była śliczna, oryginalna, miała tam jakieś przejścia z Naomi, miała swoje zdanie, a teraz? Nagle wielka przyjaciółka wszystkich, identycza, jak jej psiapsiółeczki, zero szczerości, jeszcze ten bezsensowny romans z Navidem. Fajnie traktuje wszystkich dookoła, szczególnie osoby, które ponoć były dla niej najważniejsza. Pełno moralnych wątpliwości, ale nie zrezygnuje, jakby się nie spodziewała, że to i tak wyjdzie na jaw. Coś jeszcze, Dramat?
lekki dramat z Liamem i Emily w roli głównej pojawia się w 16 odcinku 3 sezonu :D
Akurat tu mi chodziło o nick osoby kilka postów wyżej ;D
Natomiast nie wiem, czy to będzie jakiś wielki dramat między nimi, bo Liam raczej jest ostrożny i nie puka pierwszej lepszej, jak ktoś go nie pociąga, to z nim nie kręci - tak było chociażby z Ivy i tą dziewczyną od torebek/narkotyków/narkotykó w torebkach? Już dobrze nie pamiętam. Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem, reakcje Liama prz 'próbie' na to wskazują, powienien sie czegoś domyślić, gdy laska chce u niego spać w skąpej koszuli, czy co ona tam miała na sobie ;) Raczej ją wykopie na zbity pysk, chyba że zamierzają i tą postać skopać, jak Silver.