PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Moja opinia

ocenił(a) serial na 9

Moim zdaniem ten serial jest fajniejszy od Plotkary. Bardziej życiowy i rzeczywisty. Bo jak mam oglądac coś nierzeczywistego to oglądam seriale s.f. Wprawdzie drugi sezon 90210 był o wile słabszy od pierszego, ale i tak wolne go niż GG. Moją najulubieńszą bohaterką 90210 jest Silver, a bohaterem Liam. Fajnie żeby ze sobą byli w trzecim sezonie, ale raczej nie będą, bo nic na to nie wskazuje. Najmniej lubię Annie i Dixona. Są niezbyt utalentowanymi aktorami i ich postacie nie wyglądają zbyt naturalnie.

Zapraszam żebyście pisali w tym temacie w kilku zdaniach co sądzicie o 90210.

ocenił(a) serial na 9
inera

Dixona i Annie też nie lubię :P Nie obraziłabym się gdyby gdzieś wyjechali i nigdy nie wrócili :)

ocenił(a) serial na 9
scandalicious

Ja się nie zgodzę z autorką, że '90210' jest fajniejszym serialem od 'Gossip Girl'. Pamiętam jak Leighton Meester w jednym z wywiadów powiedziała, że świat przedstawiony w 'Plotarze' istnieje, a ludzie, którzy w nim żyją i będą oglądać serial będą się wstydzić. Tak więc myślę, że co do rzeczywistości, i że się tak wyrażę 'życiowości' to nie ma się czego przyczepić. Istanieją ludzie piękni, bogaci, jednocześnie też zagubieni, mający wiele romansów. 'Gossip Girl' jest moim ulubionym serialem i będę go bronił nade wszystko.

Co do '90210' to u mnie sprawa wygląda zupelnie inaczej. Serial zacząłem oglądać latem ubiegłego roku, po 4 odcinkach zrezygnowałem. Szukałem czegoś co zastąpi mi 'Plotakrę', jednak nowe 'Bevery Hills' nie spłniło moich oczekiwań. Nie miałem na kim zaczepić oka, nie było nic godnego uwagi. Jednak, po prawie rocznej przerwie powróciłem do serialu. Dałem mu drugą szansę i nie żałuję. Nie jest to serial, który jest jakiś wybitny, jednak zawsze zastąpi mi jakąś pustkę po 'Gossipce'.

Co do ulubionej postaci, to uważam, że świetna jest Adrianna. Jest najpiękniejszą kobietą z całej obsady i za razem najciekawszą postacią.

scandalicious

przepraszam moglibyście mi powiedzieć co to za piosenka w 5 odcinku 2 sezonu kiedy ci faceci grają w klubie gdzie Dixon jest z Liamem

ocenił(a) serial na 9
ana_110

Głupia jesteś dziwczyno, czy co z Tobą jest nie tak?! (do ANA-110)