PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210
accidenti

nie wydaję mi się, żeby uśmiercili jedną z postaci pierwszoplanowych :)

ocenił(a) serial na 5
natalia_1680

chyba, że kończą serial na tym sezonie, to by miało sens ;)

ocenił(a) serial na 6
RyczPie

podobnie było z Życiu na Fali, a nikomu nie przeszkodziło nakręcić kolejnego sezonu bez postaci pierwszoplanowej - Marissy.

ocenił(a) serial na 5
irethmoz

Faktycznie, ale wtedy było chyba tak, ze ta aktorka chciała odejść, więc scenarzyścimusieli się "pozbyć" tej Marrisy. Tu nie muszą, a w The O.C. były trochę bardziej dramatyczne akcje niż w 90210, gdzie koniec końców wszystko kończy się dobrze, więc wydaje mi się, że albo skończą serial, albo Annie przeżyje. Swoją drogą zwróciliście uwagę na bezsens ostatniej sceny? Liam zamiast tamować krwawienie i pomagać jakkolwiek, siedzi i patrzy się na nią :P

ocenił(a) serial na 4
RyczPie

Wystarczy poczytać spoilery, czy opisy następnych odcinków żeby wiedzieć że przeżyje.

ocenił(a) serial na 7
karolina53

Oo.. A już myślałam, że kończą serial, tym bardziej, że tytuł następnego odcinka jest taki sam, jak pilotażowego. Doszłam do wniosku, że to takie symboliczne pożegnanie, ale teraz widzę, że są zaplanowane dalsze odcinki... W sumie, to ten serial z każdym tygodniem robi się coraz słabszy, może powinni już sobie dać z nim spokój.

ocenił(a) serial na 7
accidenti

NIe uśmiercą jej bo czytają streeszczenia do kolejnych odc i ogladajac zdj caly czas występuje Annie wiec nie nie usmierca jej ;d

ocenił(a) serial na 7
Alex555_filmaniak

może będzie duchem

accidenti

obejrzyj zwiastun jutrzejszego odcinka, anie żyje i ma się bardzo dobrze

ocenił(a) serial na 7
accidenti

ile razy jeszcze napiszecie, że przeżyła? raz wystarczy.

użytkownik usunięty
Blaczek

Annie przeżyje! Przepraszam, musiałam to zrobić:D