PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40104
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Napisy

ocenił(a) serial na 7

Jeśli ktoś znajdzie napisy do odcinka 02x01 to niech da znac gdzie szukac.

ocenił(a) serial na 4
monika_2601

Właśnie coś długo ich nie ma ;/. Ale zwykle tłumaczenie jednak trochę trwa ... należy uzbroić się w cierpliwość.

misiaczek37

Gdyby nie historie z podkradaniem pracy, to jest usuwaniem nicka autorki/autora tłumaczeń i ich dalszą redystrybucją, potrzebujący polskich napisów szybciej by się ich doczekiwali.

monika_2601

napisy mozna już ściągnąć przez napiprojekt

ocenił(a) serial na 6
monika_2601

Ja dzisiaj tłumaczyłam przez pół dnia z angielskich napisów z napisy24. to moje pierwsze tłumaczenie, a pomyślałam, że warto by było coś też zrobić dla internetu, nie tylko z niego czerpać. Mam nadzieję, że się podobają. Tylko jak się nie mylę, to jakieś jedno słówko mogłam zostawić po angielsku, bo tłumaczyłam dość chaotycznie. Ci co obejrzeli, proszę napiszcie czy napisy mogą być.

ocenił(a) serial na 6
sashenka

A napisy wrzuciłam na napiprojekt jak co. Tylko nie wiem czemu mój nick i dedykacja dla mamy (to dla niej tłumaczyłam, bo u niej słabo z angielskim) zniknęły z ostatniego wersu.

ocenił(a) serial na 4
sashenka

Bardzo Ci dziękuję za napisy do tego serialu :) Odwaliłaś świetną robotę:D. Tłumaczenie naprawdę dobre - oby tak dalej :))

ocenił(a) serial na 6
misiaczek37

Cieszę się, że się podobają. :) W miarę możliwości będę próbowała tłumaczenia koljnych odcinków, a także Gossip Girl i innych młodzieżowych seriali, na których punkcie mam fioła ;) Tylko, że niestety aktualnie jestem w klasie maturalnej, więc często brak czasu, ale gdy tylko trochę go znajdę będę dalej próbowała z tłumaczeniem. :) Spodobało mi się, ale jest na prawdę czasochłonne. Współczuję ludziom, którzy ustawiają te wszystkie linijki. Ja na szczęście tylko przetłumaczyłam z angola na polski. :) Pozdrawiam serdecznie i buziaki.

ocenił(a) serial na 4
sashenka

Tak, tak koniecznie zabierz się w miarę możliwość również za tłumaczenie "Gossip Girl" kocham ten serial:). Próbowałam kiedyś tłumaczyć, ale totalnie poległam na niektórych zwrotach, których słownik też nie znał a również tłumaczyłam z angielskich napisów.
Masz rację Ci co dopasowują napisy muszą mieć i cierpliwość i czas :)

sashenka

Wyslesz mi na emaila tlumacznie ? prosze , sloneczko268@o2.pl ;)

ocenił(a) serial na 4
paaaaalkaaaaa

Jasne:D Już wysyłam <za krótki> < za krótki>