PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Napisy

ocenił(a) serial na 8

Znalazł ktoś może napisy do 4x04. Proszę o pomoc :)

ocenił(a) serial na 5
kasia9311

No właśnie. Co z napisami? :>

ocenił(a) serial na 6
Olciaa019

dołączam się do pytania.

ocenił(a) serial na 10
apricoot

napisy już są na napisy24, a wie ktoś może kiedy będzie odcinek z napisami ?

ocenił(a) serial na 6
kasia9311

czekam już cały dzień, a napisów jak nie było, tak nie ma. najchętniej zrobiłabym je sama, ale nie wiem w co najpierw włożyć ręce, więc powstrzymam się :D

ocenił(a) serial na 9
sad_letter

No właśnie powinien już być odcinek z napisami "D

ocenił(a) serial na 10
sad_letter

ogólnie to dziwne że nie ma jeszcze napisów ;p przecież odcinek jest już w internecie od wtorku, tak jak Plotkara... tylko, że tamtej już dawno są napisy... tak i jak Pamiętników wampirów, czy Secret Circle, a te seriale były dodane wiele później...a napisy są już na następny dzień! Chyba to znaczy że już mało ludzi ogląda 90210 ;( Moim zdaniem ten serial już się wypalił...

ocenił(a) serial na 6
anetka5000

e tam, opowiadasz :D ja wciąż oglądam go z zaciekawieniem i z wielką chęcią. najwidoczniej nikomu nie chce się robić napisów, lub są już zrobione, ale nie ma kto dodać tego odcinka ;)

ocenił(a) serial na 9
sad_letter

napisy są zrobione ;) zamiast narzekac i marudzic sciagnijcie sobie odcinek i potem napisy z napiprojekt i mozecie ogladac. ale co do ogladalnosci racja, spadla o duzo, dlatego trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac spokojnie na napisy ktore tez nie robi sie od tak, troche czasu trzeba na to poswiecic

ocenił(a) serial na 9
ladyyS

odcinek juz macie na ii tv . info z napisami

ocenił(a) serial na 6
ladyyS

wiem, wiem, widzę :D