PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Navid

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie do tych, którzy śledzą losy bohaterów na bieżąco (ja niestety lecę z polsatem...). W tym temacie gdzie jest gra niektórzy piszą, że Navid się strasznie zmienił. No więc moje pytanie: W jaki sposób?
Z góry dzięki za odpowiedź. ;p

Oldzia_

Może nie,że się zmienił,ale dla mnie zrobił sie po prostu nudny.

Mogę Ci stresić tak szybko co sie z nim dzieje w 2 sezonie.

A więc na początku oczywiście ma super sielankowe życie z Ade.On pracuje w gazetce szkolnej,w której pracuje Gia(będzie ważną postacią póżniej).A więc nagle do miasteczka przyjeżdża sławny tenisista Teddy(były chłopak Ade).Ade po długim zwlekaniu postanawia uprawiać sex z Navidem.Potem Ade zrywa z Navidem i "wraca" do Teddy'ego.Ten jednak nie jest typem chłopaka,który ma na stałe dziewczyne na co ona liczyła.Wiec po nieudanej próbie z Teddym stara sie odzyskać Navida.Ten jednak nie potrafi jej wybaczyc.
Gia i Navid postanawiaja poruszyć temat narkotyków w szkolnej gazetce Navid przyłapuje Jaspera jak sprzedaje narkotyki Ade.Posądza go o bycie dilerem.
Navid trafia do szpitala,wiedząc jedynie,że spadł ze chodów,ale nic nie pamieta.Potem przypomina sobie,że to Jasper zrzucił go ze schodów.

http://iitv.info/90210/ tu masz wszystkie odcinki 2 serii

ocenił(a) serial na 10
Jaaa

kumam :)
Dzięki za info ;))