PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Jak wam podobał się odcinek? Pytam oczywiście tych, którzy którzy obejrzeli po angielsku, bo
na napisy przyjdzie nam niestety poczekać......

Oto moje spostrzeżenia dotyczące odcinka:
1. Co się dzieje z Annie ( a raczej z aktorką grającą Annie?). Pamiętam jaka była śliczna w
pierwszym sezonie, chyba najładniejsza z dziewczyn. Potem nagle, bodajże w sezonie trzecim
przytyła i trochę zbrzydła... Może to przez zmianę kolorów włosów? Teraz już wygląda trochę
lepiej, ale porównując ją do pierwszego sezonu to niebo a ziemia. W tym odcinku jednak
nawet ładnie wyglądała, najlepiej z wyprostowanymi włosami.... Uważam, że najładniejszą
postacią kobiecą jest obecnie Naomi, kto się ze mną zgadza?
2. Liam zdaje się bardzo szybko zapomniał o kobiecie z którą sypiał, jakby tego w ogóle nie
było... No ale cóż, nie każdy musi przeżywać rozstania czy porzucenia. Chociaż bardziej byłoby
to wszystko wiarygodne gdyby w jakiś sposób to przeżywał....
3. Adrianna i Navid. Znowu mają się w pewnym sensie ku sobie, być może nawet będą razem.
Po co więc udawać że nic się nie stało i nic między nimi nie ma? Ja rozumiem, że do
zakończenia sezonu zostało kilka odcinków i musi się coś dziać, ale dlaczego ZAWSZE to
wygląda tak samo: są przyjaciółmi, idą do łózka, udają że to nic nie znaczy a potem jednak się
kochają bla bla bla. Ile można?
4. Według mnie ostatnia scena totalna głupota? Jak niby Patrick podłożył Markowi narkotyki do
torby? Miał je już przy sobie, pobiegł po nie prędko do domu? Głupota....
5. Nie podoba mi się wątek Naomi i jej nowej "miłości". Czyli nie będzie z Maxem? Wołałabym
żeby wrócił.... Kilka ostatnich odcinków a tu rozwój nowej miłości? Czy tylko taka
"zapchajdziura" w oczekiwaniu na powrót Maxa?

I teraz jak bym chciała żeby skończył się serial:
- Annie z Liamem - kocham!
- Naomi z Maxem
- Silver z Markiem
- Navid z Adrianną
- Dixon z Michaelą

Bardzo fajnie by było gdyby w ostatnim odcinku pokazali Teddy'ego i Ivy. A już bardzo fajnie
byłoby gdyby gościnnie pojawili się rodzice Annie i Dixona, i może nawet Ethan - ale to już
marzenia....

Co wy myślicie?

ocenił(a) serial na 7
alunia1011

moim zdaniem Annie właśnie bardzo wyładniała w porównaniu z pierwszym sezonem, ale najładniejsza jest Adrianna:) a o reszcie się nie wypowiem, bo jeszcze nie obejrzałam odcinka :P

ocenił(a) serial na 6
alunia1011

wprawdzie nie obejrzałam jeszcze odcinka, ale jak dla mnie to Silver i Mark to nieporozumienie. W pierwszym sezonie uwielbiałam silver, ale to co zrobili z tą postacią to przegięcie. Dixon również, powinien już dawno umrzeć.

alunia1011

Moim zdaniem Annie jest teraz o wiele ładniejsza niż w 1 sezonie, ale to może kwestia gustu. Liam jakoś wcześniej też nigdy nie rozpaczał po tych kobietach, ale mnie wkurza to, że nie chce przeczytać książki do końca. Co do Adrianny i Navida to przecież widać, że jak na razie uczucie jest tylko z jest strony czyli Adranny, może będą razem, ale jak na razie nie widać, żeby on coś znowu do niej poczuł. Nawet kiedy się obudził i zobaczył obok kogo leży zabrał szybko rękę. Z tym Patrcikiem to się zgodzę niby spojrzał na tą torbę, ale skąd wziął narkotyki i jego torba została skonfiskowana już na lotnisku, to dlaczego przyszli do niego tak późno. Naomi już raczej nie będzie z Maxem, jakoś wcześniej mi nie pasowało to do niej, ten cały ślub, ale Maxa lubiłam. Ona zawsze miała milion chłopaków i teraz chyba to się będzie powtarzać. Ale chciałabym żeby utworzyły sie na koniec takie pary :D

ocenił(a) serial na 8
kmiot_fw

Jak dla mnie Annie też wyładniała i absolutnie się zgadzam, że Naomi jest najładniejsza <3
Uwielbiam w tym odcinku to, że był Nowy Jork <3
Sprawa Patrick-Mark też mnie trochę dziwi, ale ten pierwszy jakkolwiek, ale zrobił strasznie świństwo!
Widać, że Ade bardziej się angażuje w ten związek, ale liczę, że Navianna znowu będzie razem! <3

irminsoon

Naomi jest śliczna!

alunia1011

Mnie sie wydaje że Annie wyładniała właśnie teraz, w pierwszym sezonie miała jakieś takie sztucznie napompowane te włosy a w tym odcinku jak miała wyprostowane to wyglądała ślicznie.
Co do Liama to on chyba niegdy jakos nie rozpaczał za dziewczynami tylko byl taki twardziel, oczywiście poźniej zepsuli jego postać ale może chcą wrócić do tego że zmienia dzieczyny jak rękawiczki..:P
Jeśli chodzi o scenę z Patrickiem to wcale bym się nie zdziwiła jakby miał przy sobie narkotyki bo poprostu je zazywał, i potrzebował ich, nie oszukujmy sie ale to Los Angeles/Nowy Jork, mysle że nie on jedyny miał narkotyki przy sobie :P a że wyszło jak wyszło z Annie ,przyszedł do niej żeby jej grozić i zobaczył że zostawiła bagaże bez opieki to skorzystał z okazji i podrzucił je do jednej torby..

A teraz SPOILERY!!!! jak ktoś nie chce to niech nie czyta dalej....
Navid i Ade beda ze sobą a to pewnie tylko takie "wprowadzenie" scenarzystów nas w spowrotem w ich swiat i żebyśmy uwierzyli że byli sobie przeznaczeni :P A co do Naomi i Jordana to z tego co widziałam na zdjęciach to bedą ze sobą a Max raczej nie wroci..:/

ocenił(a) serial na 4
alunia1011

Już jest potwierdzone przez producentów ze maxa nie zobaczymy.

ocenił(a) serial na 4
Krzysia12

Wiem ze Adrianna ma wielu tutaj fanów ale dla mnie ona i navid to jakaś pomyłka dla mnie to najbardziej naciagany związek który wraca na finał. Owszem obejrze i przyjme to do wiadomości;) dla mnie navid do niej nie pasuje on i silver tworzyli taki realny związek póki scenarzysci w głupi sposób to zniszczyli ale cóż wiadomo ze navid i Adrianna bedą razem i koniec kropka. Finał oprócz tego ze da dwie pary ku uciesze fanów czyli Liam i Annie i navid i Adrianna myśle ze zostawi nas z wielkim rozczarowaniem.

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

a wie ktoś, czy Annie na 100 % będzie z liamem ? bo w sumie tylko po to oglądam ten serial -.-

ocenił(a) serial na 4
rockcold

Tak bedą ze soba na 100% sa w necie zdjecia z oswiadczyn:)

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

ojeju!!! Gdzie widziałaś te zdjęcia?!!!!!!!!!! :D

ocenił(a) serial na 4
biedronka666

Nie pamietam dokładnie bo to było z miesiac temu ale wpisz w wyszukiwarce po angielsku i napewno wyskocza ci te zdjecia:)

ocenił(a) serial na 10
alunia1011

do konca serialu 3 odcinki, więc oczekuję tych paringów. :>
Myślę, że Liam przeczyta zakończenie książki, i oświadczy sie Annie, mnie by takie podsumowanie cieszyło. ;D