PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Odcinek 6.

ocenił(a) serial na 6

UWAGA SPOILERY!

Moim zdaniem jeden z lepszych tego sezonu. Nareszcie zaczęło się coś dziać, irytuje mnie tylko
wątek Dixona i Ade...Wiedziałam, że Annie będzie z Railey'em! Podoba mi się ta para:) Naomi,
Max i Alec...moim zdaniem któreś z nich jeszcze namiesza. Ogólnie odcinek na plus:)

llemoniada

Poziom serialu strasznie spadł,ale ten odcinek był naprawde fajny. Mnie tez juz irytuje ogolnie Dixon,ja sie pytam,dlaczego go nie usmiercili? Ten Railey ma coś przyciągającego w sobie,podoba mi sie ten aktor i może dadzą Annie jakiś dłuższy normalny związek! Szkoda Naomi, w większym stopniu dla niej oglądam serial. Aaaa i Navid, który zachowuje się jak straszny dupek!!!!

ocenił(a) serial na 6
omajgad

Navid zachowuje się jak dupek, ale przynajmniej coś się dzieje!;) Naomi to najmocniejszy punkt całego serialu, gdyby nie ona, to chyba połowa oglądających dałaby sobie spokój, przynajmniej ja:D I ta piosenka na końcu...:) Kurczę, chyba najlepszy odcinek od trzeciego sezonu;)

omajgad

Bezsensu tą nauczycielkę wprowadzili Lindsay. Wątek Dixona z Ade przypomina mi zakończenie jego związku z Ivy. Czy Ade, która była zdradzona na logikę sama by zdradziła swojego faceta ? Wątpię to niedorzeczne. Powinna się z nim rozstać. Od x odcinków im się nie układa. Mam nadzieję, że ten Railey zagości na dłużej.

ocenił(a) serial na 4
llemoniada

To, co się dzieje z Ade i Doxonem jest bez sensu :d w następnym odcinku, albo za dwa, będziemy mieli Dixona rzucającego Ade, bo go zdradziła, odgrzany kotlet z Ivy.

ocenił(a) serial na 10
individuel

Zdradzi ją dla Naomi pewnie dla Naomi, bo z Silver i Ivy już przerabiał związki. No chyba, że za Annie się weźmie - nie z tej samej krwi, a rodzice się rozwiedli :) Jego wątek jest beznadziejny!!! Może wróci Jen, ona była okropna, ale coś się ciekawego działo.

llemoniada

Odcinek naprawdę fajny. Czekałem od dłuższego czasu na taki odcinek. Mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej. A Dixona rzeczywiście mogliby uśmiercić, bo mnie denerwuje jego postać.

ocenił(a) serial na 8
llemoniada

Wreszcie podobają mi się komentarze ;) ja również uważam że odcinek był bardzo dobry ale i nie widzę nic złego w poprzednich.

ocenił(a) serial na 10
pan_banan

Świetny odcinek, duzo sie działo, takie 90210 lubię. Wkurza mnie Dixon , czemu oni go nie uśmiercili,eh?! Cieszy mnie najbardziej to że zakończyli romans Silver i Liama, zdecydowanie wolę ją z Navidem. Annie i Riley ciekawy wątek , ciekawe co będzie dalej. Nie mogę sie tylko doczekać zakończenia związku Ade i Dixona.. Taylor jest lepszy :P

ocenił(a) serial na 8
audrrina

Ja też miałam nadzieję że Dixon umrze, no ale skoro już został to trudno. Mam tylko nadzieję że jakoś fajnie to kontynuują - wątek z tą dziewczyną z wypadku (od razu mi się spodobała jako dziewczyna dla niego). Ade zawsze widziałam z Navidem i dalej trzymam za nich kciuki, może jeszcze kiedyś, coś się wydarzy :D

llemoniada

Hmmm....ja sie troche rozczarowalam. W poprzednim odcinku akcja zaczela sie fajnie rozkrecac....myslalam, ze ten watek z chlopakiem-oszustem od Annie potrwa troche dluzej.

ocenił(a) serial na 8
rybcia13

Również liczyłam na dłuższy wątek z tym hakerem a tu już następny odcinek i wszystko się wydało :p