PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Szkoda, że Ozzie nie gra juz w serialu, lubiłam jego postać.

ocenił(a) serial na 10
katherine8

No szkoda, i właśnie to mi się nie podoba w 90210 że nie które wątki są prowadzone przez kilka odcinków a później urywane bez żadnego słowa.

andzialesiuk

Praktycznie tak, bo serial się nie nudzi.. ale ja jednak żałuje, że między nim a Naomi nie było nic poważniejszego.. ; )

katherine8

chciałam napisać " ale przynajmniej serial się nie nudzi" ..

katherine8

ej oglądam 90210 ale w ogole nie kojarze kto to jest Ozzie?!

Kornela

1. sezon - Naomi chce się zakumplować z jakimiś laskami, ktore każą jej zarezerwować miejsce w jakiejś knajpie, co graniczy z niemożliwym. To jest chyba knajpa ojca Ozziego (poprawiajcie mnie, jeśli się mylę) i Naomi próbuje go przekonać, by dał jej tam miejsce. On mówi "daj całusa", ona go całuje, a potem on mówi "nie mi, tylko maskotce drużyny". Nie mam pewności, ponad rok temu oglądałam 1. sezon. :D

mrs_bijou

aaa taaaaaaaaaaaaaaak już pamiętam :D:D:D

Kornela

Nie jestem pewna, więc pytam.. Ozzie wystąpił ostatni raz w 12 odc 1 sezonu i więcej o nim nie wspominali tak . ?

ocenił(a) serial na 10
mrs_bijou

Naomi w 7 odcinku podczas wizyty policji z szkole z powodu narkotyków, spuściła w kiblu narkotyki Ade przez co zabrała ją policja. Później u adwokata Ade miała powiedzieć prawdę ale nie przyszła bo przedawkowała i leżała w szpitalu i wtedy powiedziała policji że to jej narkotyki. A Naomi za skłamanie na temat narkotyków musiała chodzić na popołudniowe karne zajęcia i tam poznała Ozziego.

andzialesiuk

To był 8 odcinek ^^