No szkoda, i właśnie to mi się nie podoba w 90210 że nie które wątki są prowadzone przez kilka odcinków a później urywane bez żadnego słowa.
Praktycznie tak, bo serial się nie nudzi.. ale ja jednak żałuje, że między nim a Naomi nie było nic poważniejszego.. ; )
1. sezon - Naomi chce się zakumplować z jakimiś laskami, ktore każą jej zarezerwować miejsce w jakiejś knajpie, co graniczy z niemożliwym. To jest chyba knajpa ojca Ozziego (poprawiajcie mnie, jeśli się mylę) i Naomi próbuje go przekonać, by dał jej tam miejsce. On mówi "daj całusa", ona go całuje, a potem on mówi "nie mi, tylko maskotce drużyny". Nie mam pewności, ponad rok temu oglądałam 1. sezon. :D
Nie jestem pewna, więc pytam.. Ozzie wystąpił ostatni raz w 12 odc 1 sezonu i więcej o nim nie wspominali tak . ?
Naomi w 7 odcinku podczas wizyty policji z szkole z powodu narkotyków, spuściła w kiblu narkotyki Ade przez co zabrała ją policja. Później u adwokata Ade miała powiedzieć prawdę ale nie przyszła bo przedawkowała i leżała w szpitalu i wtedy powiedziała policji że to jej narkotyki. A Naomi za skłamanie na temat narkotyków musiała chodzić na popołudniowe karne zajęcia i tam poznała Ozziego.