90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40122
5,0 2 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

PREMIERA

ocenił(a) serial na 10

Już jutro w Stanach premiera 3go sezonu. Zniecierpliwieni? :-)
Po kilku newsach jakie mogliśmy przeczytać w internecie, bądź również tutaj na temat kolejnego sezonu 90210 będziemy mogli się przekonać, które newsy ukażą się w serialu i tak naprawdę były prawdziwe . IAco najważniejsze - ujrzymy w końcu uwielbianych przez nas aktorów.
Mam nadzieję, że Wy również emanujecie radością i zniecierpliwieniem ;P

ocenił(a) serial na 10
pipool

SPOILER !!! no owszem ja już się nie mogę doczekać:) Czytałam ostatnio wywiad z Mattem(Liamem) i dowiedziałam się ze któryś z chłopaków okaże się gejem ciekawa jestem bardzo który:) A Liam będzie z Annie:D jak narazie to wszystko co wyczytałam:)

ocenił(a) serial na 9
kamorek

Jakoś średnio jestem zniecierpliwiona. Sam fakt, ze Annie będzie z Liamem powoduje u mnie odruch zwrotny. Najbardziej ciekawi mnie watek Naomi i pedofila.

ocenił(a) serial na 10
Jucha91

też ten fakt mnie nie cieszy, ale z tego, co czytałam w internecie - długo ze sobą nie będą

Jucha91

ja też jestem ciekawa jak z Naomi i z tym psycho - nauczycielem :D no i związek Liama i Annie....
wątek geja trochę mi nie pasuje, no ale cóż może być ciekawe szkoda tylko, że padło na tego bohatera :P

ocenił(a) serial na 10
kamazdw1

trochę, nawet bardzo nie pasuje to do niego, ale może być śmiesznie, czemu nie

ocenił(a) serial na 10
pipool

Ja słyszałam że gejem okaże się Teddy.

Miyu67

otóż to, a szkoda bo lubiłam go z Silver :P no ale rzeczywiście może być dość zabawnie heh;p

ocenił(a) serial na 10
kamazdw1

mi troszkę do niego to nie pasuje, w końcu taki z niego kobieciarz był, no ale spoko. Dobrze, że Liama i Navida nie wybrali do tej roli

ocenił(a) serial na 10
pipool

a wiecie że ktoś ma zginąc tak czytałam...jak będziecie wiedzieć kiedy i na jakiej stronie bedzie pierwszy odcinek to piszcie

nika1995_17

mi też do Teddego nie pasuje :P no ja zawsze z torrentów pobieram :)

ocenił(a) serial na 10
kamazdw1

A mnie właśnie do Teddy'ego nawet pasuje :p

ocenił(a) serial na 10
kamazdw1

ja z rapidshare albo megaupload, wolę sobie ściągnąć i mieć od razu ;-)

noo, zginie, ale pewnie nie będzie to żadna postać pierwszoplanowa. Mam lekkie podejrzenia co do Harrego Wilsona, bo 3 sezonie ma już nie grać

ocenił(a) serial na 10
pipool

O, właśnie! Ja też słyszałam że Harry

ocenił(a) serial na 9
Miyu67

Ja gdzies czytałam ze to Javier bedzie mial wypadek ;p

ocenił(a) serial na 9
fasola_9zmc

SPOILERY:P

a jednak javier - hm.. troszkę zaskakujące. Zdziwiło mnie to, ze Adriana w sumie za bardzo nie przejęła się tym, że on zginął i jeszcze wykorzystała jego piosenkę ( nawiasem mówiąc ładna piosenka jakby ktoś ją mial to proszę o linka na priv :)).
Wątek Liama i Ann ciekawe jak się potoczy, słyszałam ze nie będą razem, no ale póki co ciekawe jak będzie.
Co do pracy Ann, ciekawe co kobieta która ją przyjęła miała na myśli, rozmawiając z kimś przez telefon i mówiąc ze Ann jest piekna, odpowiedzialna i będzie mogla zrobic TO.
Wiedziałam, ze Silver wejdzie do pok oju, kiedy Naomi i Teddy będą w dwuznacznej sytuacji:p
Trochę szkoda, że Harry odszedł..
Hmm.. Canon rozmawiał z Silver, myślę, że może ona byc jego kolejna 'ofiarą', no ale zobaczymy, moze Naomi się ocknie i w koncu powie prawdę, ratując silver przed nauczycielem.
Co do Ivy, podoba mi się jej zestawienie z dixonem, nie pasuje mi ten nowy koles, a jak zobaczylam go z matka Ivy to miałam więcej niż dośc:P
cóz, czekam na kolejny odcinek:P

nika1995_17

Na serialeonline jest juz 1 odcinek.
Szczerze mowiac, bardziej mnie zniechecil, niz zachecil do ogladania. Juz wyjasnila sie sprawa wypadku - na szczescie to nie Harry.
Pojawila sie nowa postac i robi nam sie trojkacik z Ivy w roli glownej.
Natomiast jak mozna bylo zepsuc tak swietnie zapowiadajaca sie postac, jaka byl Liam? W 1 sezonie Liam byl fantastyczny. Od polowy drugiego zaczal sie kiepscic, a teraz jest po prostu zalosny... Widocznie scenarzysci wzieli sobie do serca powiedzenie "kto z kim przestaje, takim sie staje" i zrownali Liama do poziomu annie. Mam nadzieje, ze to byl koniec tego pseudoromansu... Bleah.
Ciekawe kiedy sie objawi gejostwo Teddy'ego ;P

ocenił(a) serial na 10
via90

trójkącik Ivy też mnie rozbraja..
co do Liama.. bardziej mi się podobał w złym charakteru, ale teraz nie ma aż tak źle.
Za to Annie w końcu zrobiła się normalna, ale i tak dalej irytująca ;p
a Naomi nieźle szaleje... widać, że za wszelką cenę chce być taka jak przed gwałtem, zapomnieć o nim
szkoda tylko, że harry opuścił serial, naprawdę go lubiłam :)
a co do javiera, dobrze, że go uśmiercili ;-)

pipool

Tak wlasciwie to czworokacik - zapomnialam o mamusce ;P Mogliby sie wybrac na podwojna randke ;P
Oo widze, ze nie tylko ja lubie Harrego! Naprawde fajny facet, tez mi bedzie za nim teskno.
Watki z Naomi zawsze sa ciekawe, zobaczymy.
Liam mi sie w pierwszym sezonie baardzo podobal.. taki badboy z przeszloscia, z tajemnica... Scena w klubie, gdy wyciaga karte kredytowa jednego z klientow ojczyma i mowi cos w desen "jacek kowalski placi" byla swietna. A teraz? Zwyczajny, kochliwy nastolatek. Jeszcze brakuje, zeby spiewal serenady pod oknami Dixona ;P

Kiwi21, Jasper i Ryan nie pojawili sie w pierwszym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
via90

jak to nie pojawił się Ryan? Pojawił się ;-)

pipool

a co z tym Jasperem? co z nauczycielem?