PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Rozczarowanie. 

ocenił(a) serial na 1

Jestem fanem oryginału i z przykrością musze powiedzieć, że kontynuacja w porównaniu z pierwowzorem wypada słabo. Najbradziej ne podoba mi się to, że twórcy nowego 90210 pokusili się na zniszenie wizerunku starego BH 90210, skompliwkowanie i zrujnowanie życia starych bohateró, które przecież tak było upożądkowane pod koniec emisji pierwowzoru. I tak totalną porażką dla mnie jest fakt, że Kelly i DYlan nie są razem, David i Donna też mają ogromne problemy ze sobą, matka Kelly ponownie jest alkoholiczką... No proszę to jest poprostu obraza majestatu kultowego BH 90210. Rozczarowany kontynuacją porzuciłem oglądanie po pierwszym sezonie i już. Dla mnie prawdziwe BH 90210 kończy się wraz z końcem 10 serii. A twórcy nowego jak już chcieli robić serial kontynuację mogliby nie drażnić starych fanów i nie ruszać tego co funkcjonowało tak dobrze kiedyś. Mogliby nie niszczyć życia starych bohaterów tylko po to by zwiększyć sobie słupki oglądalności, no ale czego się nie robi dla kasy...

pufek_1986

jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze

ocenił(a) serial na 7
pufek_1986

oglądałam "stare"BH i powiem tak, to dwa różne seriale, trudno by w dzisiejszych czasach serialowi bohaterzy mieli te same rozterki i przygody ;) czasy się zmieniły więc i zycie w BH dojrzało, nabrało tempa ;)
nie ma co porównywać bo nie ma się do czego odnieć

a co do matki Kelly i Silver - alkoholiczką się jest zawsze do konca zycia :P