PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

S05E07 opinie

ocenił(a) serial na 4

Dziwię się, że jeszcze nie ma tematu :d

Ogólnie to od początku mówiłam, że wątek Vanessy powróci! I cieszy mnie jakiś nowy wątek w końcu (pani ochroniarz), a nie wciąż odgrzewanie kotletów.

ocenił(a) serial na 6
individuel

Pani ochroniarz ma chyba jakąś obsesję na punkcie Liama-wnioskuję po tatuażu;) Ogólnie serial zaczyna się rozkręcać, oby tak dalej;)

ocenił(a) serial na 8
individuel

Fajny odcinek:) na plus Riley i Annie, coraz bardziej podoba mi się ta para:) Ciekawe co będzie dalej. Biedny Liam i jego psychofanki:D

ocenił(a) serial na 4
tysiek2212

Mi się rzuciła w oczy tylko pacha Rileya. I kłaki.

ocenił(a) serial na 7
individuel

Mam nadzieję, że Riley dołączy do stałej obsady serialu, bo bardzo mi się spodobał jego związek z Annie.
Ta pani ochroniarz wydaje mi się być.. Vanessą po operacji plastycznej ; D Niestety ostatnie wątki Liama są do siebie strasznie podobne i przewidywalne ; /
Naomi - cały czas ma swój charakter, ale stara się być coraz lepszą osobą - uwielbiam ją.
Adrianna, Dixon, Navid - po prostu nuda.
Za to Silver znowu wkracza do akcji - jej życie nabiera tempa.

ocenił(a) serial na 8
accidenti

Navida nawet nie było,ale może w następnym odcinku będzie ciekawiej. Nie miałabym nic przeciwko żeby zmienili wszystkich aktorów i zrobili nową generacje tak jak w Skinsach.

accidenti

To by było ciekawe z Vanessą po operacji plastycznej,myślę,że to nawet całkiem możliwe :D

individuel

haha a to dobre............. nie zauwazylam:)

ocenił(a) serial na 8
individuel

haha mi też właśnie jego owłosienie przysłoniło całą scenę :D
co do odcinka - jak zwykle fajny
Annie Riley - trochę przewidywalna scena, bo odkąd Annie zobaczyła go z tymi dziewczynami, wiedziałam że podejdzie i on ją wciągnie do wody ;p może tylko ja no ale.. ;)