PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Witam,
Zauważyłem, że ciężko dostać napisy. Chciałem poinformować, że zajmuję się tym. Nie jestem profesionalistą na koncie mam zaledwie jedne napisy zrobione. Myślę, że na jutro się uda :)
Jeśli ktoś chciałby zrobić dropne poprawki, badź naprostować potknięcia, zapraszam :P

ocenił(a) serial na 9
Kwakuu

Napisy dodałem do napi

ocenił(a) serial na 9
Kwakuu

oraz na
http://www.speedyshare.com/Vdgkw/90210.S05E19.REPACK.HDTV.x264-2HD.srt

Kwakuu

:)

ocenił(a) serial na 7
Kwakuu

Na jakiej podstawie uważasz, że ciężko dostać napisy, przecież zawsze je dostajecie bez opóźnienie (zawsze przed kolejnym odcinkiem). Naprawdę żałuję, że nie zrezygnowałem z tego serialu na początku 5 sezonu, miałbym czas na inne seriale, do których nie ma napisów.

ocenił(a) serial na 9
TomdeX

Nie chciałem wchodzić na Twoje terytorium. Zauważyłem, ze do odc. 18 napisów nie było po 5 dniach, więc postanowiłem następny przetłumaczyć. Osobiście jestem bardzo wdzięczny, że poświęciłeś tyle czasu na tłumaczenie wcześniejszych sezonów, jeśli dobrze kojarzę to większość odcinków wcześniejszych sezonów była tłumaczona właśnie przez Ciebie.
To tego dodam, że Twoje tłumaczenia przy moich totalnie amatorskich pewnie są zdecydowanie lepsze :)

ocenił(a) serial na 7
Kwakuu

To już nie chodzi o "terytorium" po prostu miło byłoby, gdybyś dał wcześniej znać, że chcesz robić napisy do danego odcinka.