PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40113
5,0 2 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Pytanie głównie do tych, którzy oglądali tez BH90210. Widziałam to już dośc dawno, także nie pamiętam, a nigdzie nie moge znaleźć info -wiem, że w 2 sezonie BH Jackie była w ciąży (z Silver). Kto jest jej ojcem? Czy kiedy się urodziła, to była jakoś w serialu BH jako mała dziewczynka? Była jakoś o niej mowa w ogóle? Jeśli ktos wie, to prosze o odp, bo mnie to ciekawi.

Spioilery dot. BEVERLY HILLS 90210 i trochę 90210

Swoją drogą - zauważyłam kilka niezgodności - np Andrea w BH urodziła córkę, która pojawia się (chyba, z tego co mi się wydaje) w 90210 i jest w Beverly High, tak samo jak Silver, a z BH wychodzi, że Silver jest co najmniej o 3-4 lata starsza od córki Andrei.
Poza tym - kojarzę, ze była mowa w BH, że Kelly nie może mieć dzieci. A tu nagle Sammy :> Ale ok, zdarzaja sie i takie cuda ;)

W każdym razie - czy ktoś wie jak to było z tymi urodzinami Silver?

so3

Ojcem Silver jest ojciec Davida Silvera z BH 90210 (nie pamiętam jak się nazywa). Zatem Erin Silver jest przyrodnią siostrą Kelly (wspólna matka) i przyrodnią siostrą Davida (wspólny ojciec). Erin występowała w BH 90210 epizodycznie, raczej tylko wspominano o niej. Pamiętam jeden odcinek, w którym miała 12 lat, David zabrał ją wtedy na basen.
A co do Kelly to faktycznie, była kiedyś w ciąży z Brandonem i poroniła, a potem była mowa, że będzie miała trudności (ale chyba chodziło o problem z donoszeniem ciąży, a nie o to, że nigdy, na 100% nie zostanie matką). Zresztą w życiu takich sytuacji jest masa, a co dopiero w serialach;) Poza tym, nie zapominajmy o rozwoju medycyny:)

sunnygirl_

Aaa faktycznie, kojarzyłam, że Kelly z Davidem byli <przyrodni rodzeństwem> ze wzg na zejscie sie rodziców, ale po rostu zapomniałam nazwiska Davida! He ;) No przeciez. Dziwne, że jak w90210 przyjechała Donna, to nie wspomniala nic nt Davida i Erin - ze są rodzeństwem przeciez, ze pozdrawia czy cos...:>

Co do ciąży - jak napisałam: zdarzaja sie i takie rzeczy, dlatego sie nie czepiam. Kojarzyłam tylko jej poronienie i wlasnie taki odcinek, że jakies problemy w przyszłości. Ale dawno oglądalam.

Dzieki wielkie w każdym razie :))

użytkownik usunięty
so3

Na Piratebay jest cały B.H. 90210 do pobrania.
Jakbyś chciała sobie "odświeżyć" :)

sunnygirl_

Silver z Kelly nie są przyrodnimi siostrami, tylko rodzonymi, przyrodnia siostra jest wtedy kiedy ma sie zupełnie innych rodziców. :) pozdrawiam

Szmminka

Rodzonymi siostrami by były, gdyby miały dwóch wspólnych rodziców, mają tylko wspólną matkę, więc są przyrodnim rodzeństwem. Chyba pomyliłaś rodzeństwo przyrodnie, z "rodzeństwem przybranym".