Nie, to Sasha będzie w ciąży z Dixonem.
Co do spoilerów, to zaiskrzy między Teddym, a Silver. Pojawi się też nowa dziewdczyna dla Liama - Ivy.
Matka Silver umrze. Naomi dowie się prawdy o swojej siostrze. Annie później będzie z Liamem.
A Jasper okaże się jednak nie do końca normalny, będzie namawiał Annie do kradzieży samochodu i będzie zamieszany w narkotyki. Adriana znowu zacznie brać narkotyki. Dixon, będzie chciał zerwać z Sashą i wtedy ona mu powie, że jest w ciąży.
Tristan Wilds zdradził, iż obecnie kręcony jest epizod 11, a w nim sceny na... torze wyścigów konnych. W tym samym odcinku poznamy ojca Jaspera. Za to w odcinku 12 pojawi się Sabrina, siostra Teddy'ego.
ŹRÓDŁO: http://www.bh90210-forum.pl/portal.php
Jackie umrze? Szkoda, bo dla niej akurat mogliby ułożyć jakiś ciekawy wątek ;] No ale zobaczymy jak to będzie ;P
Nom ja chcialam zeby byla z Jasperem ( jesli bylby normalny) a Naomi z Liamem. Ale moze tak sie potoczy ze i Annie z Liamem bedzie ok.
ANNIE I LIAM ?! W ŻYCIU ! NAJLEPIEJ NIECH WEZMĄ ANNIE Z DALA OD LIAMA I DADZĄ JEJ TEGO NORMALNEGO CZY NIE JASPERA ! NAOIM I LIAM FOREVER !!
niestety, dustin pisal na swoim blogu ze juz pozegnal sie z ta produkcja:/// chociaz jeszcze jakis czas temu, przed wakacjami kiedy rozniosla sie plota ze odchodzi z serialu, producentka zapewniala ze pojawi sie goscinnie, ale nie wiem czy do tego dojdzie, bo w sumie nie wiem po co, skoro silver ma byc z tym teddym (yyyyy:/)
Annie i Liam? Czemu nie! Może akurat wyjdzie. Chociaż ja byłabym za połączeniem Liam i Silver, mogloby byc ciekawie, ale to chyba mało prawdopodobne. A pomysł Silver i Teddy w ogole mi się nie podoba. No nie wiem a Teddy jest jakiś dziwny.
Annie i Liam to chyba najgorsze połączenie ;/ Przecież on i Naomi są dla siebie stworzeni!
Mnie osobiście bardzo intryguje postać Jasper' a i mam nadzieję, że będzie się rozwijać ;)