PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Odcinki 1-7 były świetne, bardzo mi się podobały, moją ulubioną bohaterką była Silver, a znienawidzoną Adriana. Potem już każdy następny odcinek był coraz gorszy, Silver stała się nudna, płaczliwa i taka... zwyczajna, za to Adriana zmieniła się na plus i stała się jedyną fajną postacią w serialu. Wątek Annie & Ethan'a stał się nudny, słodki i w ogóle nie ciekawy. Myślałem, że daruję sobie ten serial po zakończeniu 1 sezonu do czasu aż zobaczyłem odcinki 17 i 18. Zupełnie inne niż kilka poprzednich, ciekawe i wciągające, może nawet lepsze niż pierwsze 7 odcinków. Nie widziałem jeszcze odcinka 19, ale mam nadzieję, że będzie tak samo dobry jak dwa poprzednie :). Trudno jest mi wystawić jakąś ocenę dla tego serialu, bo są odcinki świetne jak i beznadziejne...

ocenił(a) serial na 7
Goku

Zgadzam się z Tobą. Jednak myślę, że nie ma takiego serialu, którego wszystkie odcinki są fajne. Może O.C ale w sumie też miewał wzłotyi upadki

sara137_2

Za dużo wątków w serialu jest moim zdaniem. Na przykład para Liam & Naomi, bardzo mi się spodobali i z niecierpliowścią czekałam na dalszy rozwój a tu patrzę promo odcinka 21. Moim zdaniem to przegięcie wkręcać w tą parę Annie, tym bardziej, że ona nijak pasuje do niego. Zaczyna mnie denerwować 'zmienność' tego serialu, ale za bardzo lubię Naomi, żeby przestać oglądać.

ocenił(a) serial na 5
Kasia_30

Annie mnie denerwuje od początku, a Silver wciąż lubię i zgadzam się, że odcinek 18 był świetny!!!!

ocenił(a) serial na 6
The_Slayer

Zgadzam się Silver jest najlepsza ją lubię najbardziej. A co do wątków, to też myślę że jest ich za dużo. Zobaczymy może 2 sezon będzie bardziej wciągający.