Niestety z pewnością stwierdzam iż nowa wersja nie będzie do pięt dorastywała starej . To było coś , serial który podbił świat a takiego bardzo trudno przebić czy choćby dorównać . Oczywiście nie całe Beverly Hills było dobre , czar prysł po tym jak Brenda odeszła...
Fakt, zgadzam się, bez Brendy to już nie było to samo.
A to 90210 nie przebije starej wersji bo nie będzie Dylana i Brandona, i prawie całej ekipy :/ Z resztą jest jeszcze więcej powodów...:/
Szkoda ze wszystko tak sie potoczylo, ze Brenda, Andrea, Brandon odeszli w trakcie serialu, ze nie bylo nam dane obejrzec ich we wszystkich seriach . Na pewno serial na tym stracil, dla mnie Jason Priestley byl symbolem BH 90210. Jak ktos kiedys napisal dziwnie sie ogladalo dom Walshów bez Walshów.
Dla mnie czar prysl po odejsciu Brandona, koncowka 9 serii i 10 seria byly najgorsze ze wszystkich. Natomiast dla mnie po odejsciu Shannen, serial sie jakos trzymal, sezony 7 czy 8 byly jednymi z moich ulubionych.
Pozdrawiam!
A mnie się podobały dwa pierwsze sezony, no ewentualnie jeszcze pierwsza połowa trzeciego. A po odejściu Shannen już nie oglądam go z takim zamiłowaniem.
Nigdy wcześniej nie oglądałam tego serialu, dopiero teraz go oglądam, kiedy leci na polsacie. Ale niedługo sielanka się kończy, bowiem polasat kończy emisję Beverly Hills 90210 od poniedziałku. Tak więc pierwsze 5 sezonów mam za sobą, a następnych pięciu nigdy nie oglądałam. I raczej nie obejrzę (ta polska telewizja)...
Mysle, ze obejrzysz, nie wiem czy w najblizszej przyszlosci, ale kiedys na pewno. Ja obejrzalem wszystkie sezony, kiedy BH 90210 lecialo na TVN kilka lat temu. Mam nadzieje , ze doczekamy czasow kiedy wszystkie sezony serialu zawitaja do Polski w wydaniu dvd.
O tak, byłoby bosko, gdyby do Polski trafiło BH90210 na dvd. Tylko, żeby nie było to też z jakąś niewyobrażalną ceną...
Szkoda, że nie będzie starej ekipy BH90210(...) Super, że jest Brenda ale szkoda że nie ma Brandona. Razem grali super rodzeństwo. I bez Dylana...to nie to samo..