http://www.youtube.com/watch?v=7Y2efXu-PsA
czyżby Annie całowała się z Liamem???:):):):)<33333333
No na to wygląda.. Mam nadzieję, że ten epizod się skończy jak najszybciej.. Dobrze się dogadują jako przyjaciele, ale nie widać miedzę nimi żadnej chemii.. Wyglądają bardziej na rodzeństwo..
nie pasują do siebie, a jak tak dalej pójdzie, to każdy będzie z każdym - błędne koło.
O matko!.
To nie to samo, co Naomi i Liam.
Ciekawe, jak nudny będzie ten związek? ;p
Może kopia Annie&Ethan?;]
Haha, o dziwo w polskich szkołach bywa dokładnie tak samo - każdy z każdym spośród grupki znajomych ; D. Więc jakoś nie bardzo mnie to szokuje w amerykańskim serialu młodzieżowym. Raczej to dość typowe.
Ale popieram, że Annie + Liam to kiepska PARA. Wolałam Liama z Naomi.
Liam i Naomi? poracha ona latała za nim jak sucz :P a on ją zdradził przy najbliższej okazji :D
mysle ze z Annie stworza supr pare, Liam ją ożywi :)
no według mnie Liam pasuje bardziej do Naomi niż Annie. Jednak miałam wrażenie, że Naomi i Liama łączy tylko seks
A, tam. Pod koniec drugiego sezonu widać, że Annie ewidentnie leci na Liama. Tez tak myślałam, że będą razem. Tylko wtedy pewnie znowu zacznie się wojna pomiędzy Annie i Naomi :D
a ja wczoraj czytalam ze romans miedzy Annie i Liamem nie rozwinie sie tak jak by sie moglo wydawac bo Annie szybko znajdzie sobie innego faceta, i to duzo starszego podobno..no i Liam bedzie ich chcial rozdzielic, ktos napisal ze byc moze bedzie to ojciec Liama..
ale wtedy to na miejscu Liama wscieklabym sie na Annie bo przeciez on jej wszystko o ojcu opowiedzial, jak go zostawil i wogole..
własnie ogladam teraz na foxie powtórki i Annie z Liamem od poczatku co łączyło, niby sie przepychali między soba, ale on ją rwie na zywca :P
podczas pierwszej randki Naomi z Liamem - gdzie Liam przyszedł z kuzynem, a Naomi z Annie - Liam zaprosił Annie na kolacje we doje, ofkors nie spotkali się, bo Aniie poleciała do Naomi i jej powiedziała :D
później non stop iskrzy między nimi i fajni by było jakby jednak zostali razem ;)
A dla Naomi powinni "załatwić" jakiegos KONKRETNEGO faceta ;>
Annie podobno będzie kręcic z Charlim-bratem Liama.(jakiś przyrodni);/;/ Lannie<333
Bez sensu ; P. Liam teraz w ogóle jest taki bezpłciowy... Był na początku takim fajnym facetem z jajami, w sumie pasowałaby do niego [zapomniałam imienia, kurde]... Ivy, o! Bo ona do Dixona totalnie średnio pasuje. Albo Liam i Silver, nawet wizualnie wyglądaliby ze sobą ładnie : 3. Annie powinna kogoś równie popapranego jak ona znaleźć (lubię ją, ale taka sierotka z przeżyciami z niej po 2gim sezonie, w 1szym była o wiele fajniejsza, przynajmniej zanim stała się suczą). Naomi też mogłaby jakiegoś porządnego chłopaka sobie znaleźć, przystojnego i błyszczącego w towarzystwie, takiego lepszego Ethana, bardziej charakternego, jak ona sama : D.