PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Witam. osttanio kończą się sezony seriali które oglądam, a chciałąbym w ten czas jakos poznać nowe. Zainteresowałam sie tym. Pytanie brzmi- czy warto? Jakoś niespecjalnie chce mi się nadrabiać tyle sezonów... Więc warto/? :D

ocenił(a) serial na 8
BWaldorf

na pewno zaskoczy Cię wygląd postaci, a i "faworyci" w pierwszych częściach byli inni niż w ostatniej (np. bardzo lubiłam postać Adrianny,a w ostatniej części doprowadzała mnie do szewskiej pasji ;) ).
W wolnych chwilach- polecam obejrzeć, ale nic na siłę.

ocenił(a) serial na 10
stag

Jeszcze pytasz?! Wartoo, ja nie oglądam nic poza 90, wszystko mnie nudzi a to nie ;P

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

'Tyle sezonów'? oO Ja zaczęłam oglądać 'Przyjaciół', którzy nie mają ciągu dalszego i sezonów 10! : )
Ja również polecam. Może serialowi faktycznie zdarzają się nieścisłości, ale tak naprawdę - któremu nie? Aktorzy też wydają mi się nieźli (pomimo wszelkich niepochlebnych opinii). Postaci są stosunkowo konkretne, właściwie albo kogoś polubisz albo nie - ale nawet Ci, których nie są nadal interesujący.

No i ja osobiście uwielbiam widoki Beverly Hills i generalny klimat serialu. Jakoś tak... pozytywnie mnie nastraja, bardzo. Zazdroszczę, że możesz jeszcze raz to wszystko obejrzeć 'na świeżo'.

Także polecam, polecam!
I zaznaczam od razu, że im dalej w sezonie tym lepsze odcinki : )

Blaczek

Miałam ten sam dylemat co Ty gdy już byłam na bieżąco z pamiętnikami wampirów i kończyłam 1 sezon pretty little liars..
Wtedy przyszła pora na 90210, zobaczyłam 1 odc. u przyjaciółki i... wpadłam!
Całkiem niedawno zaczęłam to oglądać, a już kurde kończę 3 sezon, aż nie chcę być na bieżąco, jak wrócę do domu to czeka na mnie 19 i 20 odc.. A później jeszcze 2 ostatnie i tyle czekania na nowe, nie cieprię tego. :D Naprawdę totalnie wsiąkłam to, serial zdecydowanie w moich klimatach, taki na odstresowanie się, poza tym samo Beverly Hills.. Ach, cud miód, szkoda że w Polsce nie ma takich wypasionych szkół. ;D Marzenie, przynajmniej na chwilę mam możliwość odlotu myślami tam. ;d
Ja ze swojej strony jak najbardziej polecam, tylko ostrzegam, że grozi Ci totalnie uzależnienie się. :D

kilmenyy

Ok, w takim razie zacznę ;)

ocenił(a) serial na 7
BWaldorf

To dobrze, bo naprawdę warto. Co prawda 90210 nie jest zbyt w stylu PLL, ale i tak to świetny młodzieżowy serial. Na serio polecam i podpisuję się pod wypowiedzią ' kilmenyy' - serial wciąga. szczególnie taki wątek ( przynajmniej mnie ) - z Silver...ale na razie nic nie zdradzam.

sweetxrabbit

Oglądasz PLL? Co myślisz? Ja już nie mogę się doczekać 2 sezonu, choć trochę mnie dziwi że już zaczynają w czerwcu, bo zazwyczaj od września ruszają z nowymi sezonami. Tak czy siak, nie moge się doczekać, starsznie mnie ciekawi kim jest ten A. :D

A 90210.. No już pisałam wcześniej, cóż mogę dodać. Jak zaczniesz oglądać to daj znać! :D
A wątek z Silver faktycznie ciekawy.. No nic, ja idę oglądać 21 odc, następnie 22 i... chlip, koniec ;c

kilmenyy

oGLĄDAŁAMM (JA) pll, ALE JAKOS NIE MIAŁAM OCHOTY DALEJ... sKOŃCZYŁAM W BODAJŻE 14 ODC. ;D

BWaldorf

przepraszam za Caps Lock

BWaldorf

Spoko ;D
Ja tam jestem na bieżąco, moim zdaniem z odcinka na odcinek jest coraz ciekawiej

kilmenyy

Zaskakiwało mnie czemu ten serial jest tak populary, nie rozumiałam tego, bo jest typowym amerykańskim serialem, a ja takich nie trawie... amerykańskie nastolatki i takie tam. bla bla bla.Powiem szczerze, że po zakończonym sezonie 3 "Czystej Krwi", 2 sezonie "Pamiętników wampirów", 4 sezonie "Plotkary" i 2 sezonie "Glee", poczułam pustkę ;D Przyzwyczaiłam się do oglądania jakiegoś serialu i tak jakoś postanowiłam wziąć się za "90210", tak z ciekawości. No i powiem szczerze wciąga... ;)

dominikazawoja

W jakim jestes momencie? Ja 90210 zaczelam ogladac przed plotkara, zaraz po pretty little liars, nie umiem sie przekonac do glee ;)
achhh, pragne juz 4 sezon ;)

kilmenyy

Jesteście uzależnieni od seriali !!!
Ja zaczęłam ostatnio przypominać sobie Przyjaciół i BH90210 (nie 90210 - choć to też oglądam), ale Wy jeden za drugim, trzeba z tym walczyć, bo ja wiem, że to ciężkie uzależnienie (oglądając Przyjaciół myślę, co dalej mam oglądać, a tu jeszcze jak na kompie to odcinek za odcinkiem i ciężko się oderwać...)

Indra_5

Nie jestem uzależniona od seriali, po prostu siedzę teraz w domu, mam wakacje, cały rok zakuwałam na maturę i właśnie przyszedł czas kiedy mogę w końcu swobodnie włączyć komputer i z nudów lub dla relaksu coś pooglądać. 90210 zakończyłam jak na razie na 2 sezonie i jakoś nie ciągnie mnie, aby oglądać dalsze. Jedyny serial, który jest wart mojej uwagi to "Czysta Krew", w tym przypadku mogę przyznać, że z niecierpliwością oczekiwałam na sezon 4...

ocenił(a) serial na 7
Indra_5

też bym chętnie oglądnęła BH90210 ale w tv puszczali tylko do 5 sezonu a na necie od 6 nie ma już napisów.. gdzie oglądasz BH? 90210 z sezonu na sezon się rozwija :))

ocenił(a) serial na 7
BWaldorf

jasne, że warto! na początku też miałam dylemat czy wgl. zaczynać to oglądać. Koleżanka mnie namówiła, zaczęłam - to było jakieś 2 miesiące temu, wczoraj właśnie skończyłam oglądać wszystkie 3 sezony i z niecierpliwieniem czekam na 4 sezon!