PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Kiedyś podczas oglądania jednego z odcinków straciłam rachubę....
W tym serialu cały czas ktoś ze sobą zrywa potem są z powrotem razem... No ale cóż taki
urok tego serialu...

W każdym razie postanowiłam zrobić taką rozpiskę...
Jak myślicie czy kogoś tu jeszcze nie brakuje?

https://lh4.googleusercontent.com/-ejZzz58Yl_E/UHHDxI9yKvI/AAAAAAAABO4/AzhN9gyGS o4/s720/902010%2520maps.jpg

julia1826

fakt, łączą wszystkich ze wszystkimi, ale absolutnym dnem w tej kwestii jest dla mnie postać Silver. Dixon, Ethan, Teddy, Navid, Liam...poleciała po wszystkich najbliższych kolegach.

ocenił(a) serial na 10
karolajnad

Co prawda to prawda. Silver niby zawsze taka cicha i spokojna, a w sumie brakuje jej tylko zaliczenia głównych bohaterek w wątku biseksualnym xd

Summer_Wine

Dokładnie. xd A swoją drogą nie wiem jak oni tak mogą zrywać z kimś w złości, przez zdrade, kłótnie a potem sie przyjaźnić za chwile jak gdyby nigdy nic..

ocenił(a) serial na 10
Request_

Ten serial coraz to bardziej mniej nudzi i co sezon decyzje bohaterów są durniejsze i mało prawdopodobne xd
No ale co mi tam coś oglądać trzeba .

ocenił(a) serial na 8
karolajnad

Faktycznie o tym nie myślałam, ale wkurza mnie Liam bo też zalicza wszystko co się rusza i jest wtedy bardzo zakochany... na 5 minut.
Nie wyobrażam sobie też w moje paczce, że tak każdy z każdym - trochę umiaru powinni zachować

ocenił(a) serial na 1
julia1826

Od początku pierwszego sezonu miałam nadzieję, że będzie taka jedna para, która będzie razem pomimo najróżniejszych przeciwności. Niestety, nie udało się. Premiera 5-go sezonu też mnie zawiodła. Jak dla mnie 100% porażka.

JustFurious

Ja sie nie zgadzam. Jestem wiernym fanem serialu i jak czytam, ze moze nie bedzie wiecej sezonow, bo mala ogladalnosc to mnie serducho boli. Poza tym odcinek rewelacyjny, wspaniale rozpoczecie kolejnego sezonu!

JustFurious

hmy... 5 sezon postaram się obejrzeć w pt bo wgl nie mam czasu w tym tygodniu...

ocenił(a) serial na 8
julia1826

ominelas liama i ta blondyne skejjtowa, zapomnialam jak sie nazywa juz

ocenił(a) serial na 8
sugarffree

tragedia ogl. a ktos wie czyw lasnie ta blondyna chlopczyca bedzie w 5 sezonie?

sugarffree

Ivy? No ja pamiętam że ona się w nim podkochiwała, ale oni byli razem?

julia1826

Byli, w 2 sezonie, ale to nie było nic poważnego. I w którymś temacie było mówione, że Ivy będzie występować tylko epizodycznie w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 8
Negacja

aaa dzieki za info. no byli byli, bo ona sie w nim podkochiwala. w sumie jak juz nie ma rusha, wszyscy inni sa juz pozajmowani bohaterowie, ona nie miala by co tam robic, bo smierc meza jest jednak tragicznym wydazeniem i te dramaty innych juz by dla niej tyle nie znaczyly wiec juz nie bedzie a szkoda bo miala mega stylowe w 2 i 3s

julia1826

Każdy z każdym to jedno ale mnie bardziej irytuje to co sie dzieje po zerwaniu. Naomi i Liam - bardzo zakochana para, ona go zmienila, on chcial zmienic ją. Nagle zerwanie i w tej chwili nic. Nie przyjaznia sie, nie rozmawiaja. Silver byla z Dixonem jak na ten serial dlugo i teoretycznie sa przyjaciolmi, a sceny ich rozmow itp nie sa pokazywane. Powinni zdecydowanie nad tym popracowac, bo mnie brakuje tutaj relacji przyjacielskich pomiedzy ludzmi, ktorzy nie tak dawno byli sobie bardzo bliscy.