PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Yeah !

ocenił(a) serial na 10

Z niecierpliwością czekam na 3 sezon :P ciekawe który zostanie gejem :D

claudia xd

SPOILER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
| Teddy (to już potwierdzone plotki)

ocenił(a) serial na 10
pikolinia

tak, to teddy będzie gejem.

misstake_

Uff.. to dobrze bo już się bałam że może Liam , a ja bym chciała żeby on był z Annie ;)

Lavendery

o nie, tylko nie z Annie. Liama uwielbia, Annie nienawidzę. Jest najgorszą postacią w serialu. taka cnotka niewydymka, udająca niewiniątka, a tak prawdę jest wstrętną, dwulicową jędzą. Ugh. nie znoszę takich ludzi.

ocenił(a) serial na 10
Lucky Lady.

poniekąd prawda

pikolinia

Ciekawa jestem w takim razie z kim sparują Silver ;) Niech jej w końcu znajdą jakiegoś fajnego, porządnego faceta.

użytkownik usunięty
pikolinia

serio? a też się właśnie zastanawiałam jak to będzie, skoro ażdy z nich ma dziewczynę ;P oby kogoś fajnego zaraz Silver "przydzielili", bo Teddy bedzie juz kolejnym z którym jej się nei uda :(

ocenił(a) serial na 10

Mi się wydaje że chyba znow wroci do Dixona;/;/;/
A wiecie jaki wątek bd z siostra Naomi z Jen?

ocenił(a) serial na 10
xnewdayx

A jeszcze coś, może wróci Ethan?:D w koncu cos czul do Silver?:D

użytkownik usunięty
xnewdayx

Napisałam już w innym temacie - na planie filmowym 3 sezonu Silver z uśmiechem pojawia się w towarzystwie tego nauczyciela, która próbował zgwałcić/zgwałcił Naomi! ; o. Tutaj link do zdjęć dla potwierdzenia: http://www.zimbio.com/pictures/tS0tFJ6mobF/Jessica+Stroup+Films+Scenes+LA/63_bGI lsiFV/Jessica+Stroup (no tak mi się wydaje, że to ten sam, zatem duże wtf?!) No i ponoć ma zniknąć ojciec Annie i Dixona, ale to czytałam gdzieś na tym forum już wcześniej.

A co do Ethana to nie wiem. Skoro nie było go cały 2 sezon... Z drugiej strony aktorzy grający Silver i Ethana są chyba wciąż parą na realu. : )

No te objęcia to nie do końca widać... Poczekamy zobaczymy ;d

użytkownik usunięty
anczess

Nie no, nie obejmują się ; P. Ale sam fakt, że przyjaciółka Naomi pojawia się z facetem, który w końcówce 2 sezonu próbował zgwałcić N. ; o. Właściwie obojętnie czy zgwałci Naomi czy ostatecznie nie (tzn nie obojętnie, a w kontekście TEJ wypowiedzi to nieistotne), ale co to za przyjaciółka, która zadaje się z facetem, który miał taki zamiar? ; x. No poczekamy, poczekamy, chociaż jeżeli to kadr z 3 sezonu to czuję coś, że nikt Naomi nie uwierzy, co zresztą było do przewidzenia...

Pewnie nikt jej nie uwierzy i na początku sezonu będzie sama tak jak Annie ale później wszystko się wyjaśni :) może Ryan sobie co przypomni gdy mu kac minie bo w końcu ich widział. Czuje też, że ten sezon będzie bardzo zagmatwany ;)

ocenił(a) serial na 7
anczess

A może Naomi nikomu nie powie bo będzie wiedziała że nikt jej nie uwierzy?

ocenił(a) serial na 10
Bonita_213

To dobrze że Teddy będzie gejem . Chociaż szkoda mi Silver , ale byłoby miło gdyby wróciła do Dixona .
A co do ojca Dixona i Annie to podobno będzie miał wypadek i zginie . Gdzieś to czytałam :)

użytkownik usunięty
claudia xd

Lubiłam go, damn. W sensie ojca (dyrektora xD).

"Jessica Stroup and a new male co-star share a laugh in between filming for the CW's "90210" in Los Angeles."

A więc w serialu Silver wcale nie musi mieć scen z tym nauczycielem, to tylko zdjęcia z przerwy na planie ;).

Szkoda, że Teddy okaże się gejem. On i Silver to moja ulubiona para :/. Byle tylko jej teraz nie połączyli z Dixonem!

ocenił(a) serial na 7

Oh, nie! Ja też lubiłam Harry'ego! Nie mówcie, ze zginie, on zawsze był taki zabawny :D

Bettka

szczególnie w tej czapce z rudymi włosami w odcinku z wyprzedaży garażowej :D

ocenił(a) serial na 7
claudia xd

Hmm... Po obejrzeniu pierwszego odcinka trzeciego sezonu, to wychodzi na to, że wypadek, o którym przeczytałaś dotyczył Javiera, a Harry odszedł, ale nie z tego świata, tylko od Deb :D

Przcież to są zdjęcia z planu,a właściwie z przerwy. one wcale nie muszą świadczyć o akcji w filmie..

użytkownik usunięty
pikolinia

Pikolinia i Goku - w sumie fakt, nie zwróciłam na to większej uwagi ; p. Aczkolwiek nadal wydają mi się te zdjęcia dość podejrzane; p. No cóż, trzeba poczekać na 3 sezon, wtedy się wyjaśni czy lubią się tylko pozaplanowo czy może w serialu mają jakiś epizod.

ocenił(a) serial na 10
pikolinia

a przecież Teddy tyle panienek wyrywał.. "cudowne" nawrócenie? :P

ocenił(a) serial na 10
pipool

Może i wyrywał , ale nie potrafił znaleźć tej 'jedynej' . Przecież nawet z Silver nie układało mu się dobrze .
Może stwierdzi że z mężczyzną bęzie mu lepiej ? albo po prsotu się zakocha w facecia .

Mi też szkoda Harryego . Ciekawi mnie co jest przyczyną tego że odchodzi z serialu .

ocenił(a) serial na 8
claudia xd

Taa w 90210 , będzie się działo 3 sezon zacznie się od tręsienia ziemi w BH , zapowiada się ciekawie !

ocenił(a) serial na 8
Sobek92

A do tego zagrają siostry Kardashian - Kim i Khloe . Partnerem Tediego (tak to nazwijmy) będzie Ian - Kyle Riabko

użytkownik usunięty
Sobek92

Dobra, MAŁY SPOILER po obejrzeniu S03E01. Silver wzięła sobie tego gwałciciela Naomi (jak mu jest w ogóle na nazwisko?) jako doradcę! Więc ich wspólne zdjęcia, mimo że z przerwy między kręceniem odcinków, jednak wskazywały słusznie na pewnego typu zażyłość.

DALSZE SPOILERY. W ogóle beznadzieja, że on jednak Naomi zgwałcił. I jeszcze Naomi musiała się do Teddy'ego zacząć kleić... Ugh. Powoli coraz bardziej irytuje mnie, że te postaci nie mają w pewnych kwestiach zahamowań, względem przyjaźni, wierności. Ale dobrze się sezon zaczął. Ciekawa jestem w jaką głupotę pracodawczyni wciągnie Annie. Reszta wątków bez szału.

mnie jeszcze ciekawi czy Adrianna poniesie konsekwencje tego, że wykorzystuje nie swoje teksty (pewnie poniesie ciekawe tylko jakie) :)

użytkownik usunięty
anczess

Tak, to też. W ogóle zastanawiam się jeszcze czy to jakoś 'wycieknie' czy ona sama się przyzna. Obstawiam 2gą wersję, chociaż przy 1szej byłaby większa dramaturgia, a w sumie Adriana to nie Annie-zero-kłamstw ; p.

ocenił(a) serial na 6

raczej obstawiam to pierwsze , a moze nawet bedzie probowala zapobiec ujawnieniu tego, Jessica mowila ze Ade zrobi COS złego w kolejnych odcinkach co zmnieni jej zycie i poraz kolejny wciagnie sie w jakies kolejne dramaty itp

użytkownik usunięty
gemma_92

Po zastanowieniu pierwsza opcja jest prawdopodobniejsza, fakt. W końcu na początku serialu z Ade było niezłe 'ziółko' ; ).
A miało być tak pięknie, no-drama-Adrianna etc. ; p.