PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Zakończenie

ocenił(a) serial na 6

Już niedługo koniec , jak widzicie bohaterów pod koniec serialu ? Jakie pary chcielibyście
zobaczyć na końcu ?
Ja osobiście ... Navid i Adrianna , Liam i anne ( no bo ile można wlec ta opere mydlaną) Naomi
chyba jednak z Maxem powinna być - chyba jedyny facet który z nią wytrzyma :) sylver- chyba nie
mam tyle szczęścia by ja coś przejechało na końcu co :P

Bene

Ja tez bym chciała żeby Annie była wkońcu z Liamem - pasowali do siebie :)
Mogliby coś o Ivy chociaż wspomnieć bo była ciekawą postacią.
Naomi mogłaby być z Maxem ale jakoś odkąd go nie ma to nie odczuwam jego braku w serialu :P
a co do innych (Ade, Navid, Silver, Dixon) to niech robią co chcą, nie bardzo mnie interesuje :D

ocenił(a) serial na 7
Bene

Annie i Liam
Adrianna i Navid
Naomi i Max
Silver i Dixon

vicky19

Jeśli o mnie chodzi to jest mi bardzo wszystko jedno :) Bo jeśli akurat idzie o 90210 to choćby serial zakończył się tak jak bym chciała to i tak będę miała poczucie że w końcu i tak by się to spieprzyło. Nie oszukujmy się, bohaterowie tego serialu nie potrafią żyć z nikim na stałe, co pokazuje fakt, że nie mamy tutaj ANI JEDNEJ pary, która wytrzymałaby z sobą choćby jeden sezon.

ocenił(a) serial na 10
The_Power_Of_Three

dla mnie najwazniejsze jest, zeby annie byla z liamem :)

The_Power_Of_Three

Skoro to ostatni sezon (a już miałam nie oglądać tego serialu z powodu idiotyzmu głównych bohaterów :D), to obejrzę, chociaż i tak nie liczę na to, że ktokolwiek będzie po serialu "na stałe", ponieważ - słuszna uwaga - bohaterowie nie umieją żyć ze sobą "normalnie" dłużej niż kilka odcinków.

Co do Annie - najbardziej papierowa i beznamiętna postać w całym serialu. Gdyby coś ją przejechało w ostatnim odcinku, zwiększyłabym ocenę serialowi do 8/10. Naomi powinna być z Liamem. Ostatnia para, jaka miała sens w tym serialu (a to było w 2. sezonie, więc daaawno temu).

mrs_bijou

Święte słowa! Popieram w 100%!;)

ocenił(a) serial na 8
mrs_bijou

Zgadzam się. Najlepsza para całego 90210 to Naomi i Liam i byłoby świetnie, gdyby na koniec się zeszli ;d
a gdyby Annie się coś stało, też bym nie płakała, tak mnie wkurza ta dziewucha, jak chyba żadna inna postać w jakimkolwiek innym serialu ;d

użytkownik usunięty
mrs_bijou

świetnie, ale bardziej od Annie wolałabym, żeby coś rozjechało Silver, im częściej na nią patrzę w serialu czy filmie, tym normalnie bardziej jej nie lubię ^^

Bene

To jest przykre, że w Ameryce uważa się, że jesli będzie para która walczy przez więcej niz pare odcinków o swoją miłość, to znudzi się publiczności. Czasem ma sie wrazenie, że scenarzyścina siłę robią z nich ludzi płytkich i wszystko "byleby się dzialo, byle byłby seks!"

Jednak ja liczę na Navid'a i Silver. Zaczynali jako przyjaciele, wiele przeszli, dlugo sie kochali, on jest porządny, ona przy nim się zmienia.
Nie wiem, czemu wszyscy chcą, by Navid był z Ade. Choć ma urok, jest egoistką, ma wredny charakter i uwielbia drame.
Annie i Liam - tak :)

ocenił(a) serial na 10
cherryontop

Navid i Silver
Annie i Liam
Naomi i Max

Ade i Dixon?

ocenił(a) serial na 6
shiva89

Navid i Silver? Silver była fajna w pierwszych sezonach, a teraz? Rozumiem, że chce mieć dziecko, ale z czego ona je utrzyma? Przecież, ani nie studiuje ani nie pracuje. Wydaje mi się, że sama nie wie czego chce.
Ja tylko liczę na Annie i Liama, oraz Naomi i Max a co dalej to mi już wszystko jedno.

użytkownik usunięty
mrowka1504

popieram, Silver była fajna i oryginalna w pierwszym sezonie, później była potworna!

ocenił(a) serial na 7
cherryontop

Adrianna i Navid to jak dla mnie najlpesza para z Serialu.!!! Gdzieś czytałam że dwie pary ktore juz byly razem, na koniec znowu się zejda, licze na Ade i Navida oraz pewnie będzie Anie z Liamem bo ta para ma wielu fanow. co do mojej Naomi to widziałabym ją z jakimś ciachem typu Austin :D

ocenił(a) serial na 7
cherryontop

Oj tak, mój ideał to Navid i Silver.
Szkoda, że są znikome szanse na cud.

Bene

oj zdecydowanie Annie i Liam. :D pasują do siebie : ) a co do reszty to wszystko mi jedno : )

ocenił(a) serial na 4
Bene

Chciałabym silver i navida bardzo ich razem lubilam ale ze spoilerow mozna juz wiedzieć ze na to nie ma co liczyć więc będzie to navid i Adrianna:( dla mnie oni do siebie nie pasują ale widocznie wiecej było fanów tej pary i ci co chcą wiedzieć jak sie zakończy poszukajcie spoilerow dla mnie będzie to smutny odcinek ktory nie skończy sie tak jak ja bym chciała:( zobaczę z przyzwyczajenia.

ocenił(a) serial na 7
Krzysia12

jak się skończy?:)

vicky19

Lubiłam pierwsze sezony jak Naoimi była z Liamem albo Ithanem... no Annie też może być z nimi, podobała mi się para Silver i Dixona oraz Ivy i Dixona, Ivi + Rush fajna para ale on nie zmartwychwstanie, Lubiłam Navida i Ade na początku w ogóle on był dla niej taki kochany ale Silver go ukradła podstępna. Moim zdaniem strasznie popsuli historię tych nastolatków szczerze mówiąc w 4 i 5 sezonie bardzo dziwnie się potoczyły ich losy i trochę popsuli charaktery moim zdniem. Naoimi i Max to jakieś nieporozumienie myślałam, że już zacznie kręcić z tym kowbojem a tu cała dziwna bezsensowna historyjka z tym małżeństwem, dziecko Silver to też głupi wątek, denerwują mnie poboczni partnerzy Liama i Annie po prostu za dużo jest takich nic nie znaczących postaci które odpadają po kilku odcinkach, nic nie wnoszą, nie ciekawią za bardzo, bo się człowiek nie zdąży przyzwyczaić a już ich nie ma mam tu na myśli kilka odcinków z Annie i księdzem, Annie + jej sponsor, Liam + babka z łodzi, Liam + szantazystka, Liam +macocha kolegi do dziwnych par zaliczam również Silver i ojczyma dziecka Ade, Naomi i Maxa oraz Teddy jako gej też mi się nie podoba i Ade jako lesba też nie. Żałuję również, że zrezygnowali z kontynuacji histori niektórych postaci i uważam, że "świat dorosłych" tj. rodziców i nauczycieli był również ciekawy, bo ten serial pokazywał jak duży stopień na ksztłtowanie osobowości nastolatków mają relacje z rodzicami i to co się dzieje w ich rodzinie.

ocenił(a) serial na 4
vicky19

Uwaga spoiler!!! Liam oswiadczy sie Annie sa z tego zdjecia w necie. Wiec to jest jedna para która sie zejdzie a druga: jest podane ze on uratuje ja z pożaru a wiec wiadomo ze to navid i Adrianna. Jedna osoba bedzie miała raka niestety nie do wyleczenia wiec czeka nas w finale smierć no i tu chyba tez wiemy na kogo wypadnie:( akurat smierć w finale tego serialu chyba nie była potrzebna:(

ocenił(a) serial na 7
Krzysia12

o kurcze...tak to fajnie, ale smierc chyba rzeczywiscie niepotrzebna:/

Krzysia12

Hej, a mogłabyś powiedzieć skad bierzesz takie spoilery? lubie tak sobie "psuc" zabawe przy oglądaniu i chętnie poczytalabym wiecej ;)

ocenił(a) serial na 4
friends88

przeważnie ze spoilertv lub http://www.spoilersguide.com/90210-spoilers/ choć niestety nic więcej nie zdradzają

Krzysia12

aha, ale i tak dzieki, popatrzę :)

ocenił(a) serial na 4
friends88

Jak znajdziesz coś nowego na temat finału to wrzuć:)

Krzysia12

Udalo mi sie chyba tylko znależć to że Naomi będzie z tym nowym gościem Jordanem, już kiedys pisałam że widziałam zdjęcia z planu jak Naomi caluje sie z nim :) oby tak było bo choc lubialam Maxa to juz scenarzysci za bardzo namieszali i za zesto ich rozdzierali i pewnie i tak by nic z tego nie bylo :)

ocenił(a) serial na 3
Krzysia12

Ja myślę, że Dixon umrze!

Bene

Ciekawe czy ktoś ze starej ekipy beverly hills 90210 się pojawi. Fajnie było gdyby serial zakończyli brenda, brendon, annie i dixon. Byłby to chyba najlepszy koniec losów 90210.

ocenił(a) serial na 4
Bene

Kurcze tak sie zastanawiałam nad tym finałem i o ile zejście Annie i liama będzie dobrym pomysłem bo nie byłoby sensu na koniec dać im kogoś nowego o tyle zejście navida i adrianny nie rozumiem chyba każdy kto oglądał ten serial widział że ze strony navida jego uczucia do silver były większe. Nikt tam nie był krysztalowy ale Adrianna ktora chciała usmiercic silver ktora wyrzadzala wiele krzywd hmm i nagle navid na koniec tworzy z nią szczęśliwy związek takie to bardzo naciągane trudno uwierzyć ze to miałby być związek juz na całe życie raczej łatwiej wyobrazić sobie ze na finał sie zeszli ale ich drogi i tak sie prędzej czy pózniej rozejda.

ocenił(a) serial na 10
Bene

Annie z Liamem,Navid z Silver,Dixon z Adrianna,Naomi i Max ale jak usmierca Silver to troche kiepsko wyjdzie Navid sie zalamie xD

ocenił(a) serial na 4
lovemessages

Chyba sie nie załamie bo ma być z Adrianna.

ocenił(a) serial na 10
Krzysia12

a on czasem nie kręci z surokatką Silver? ciekawa jestem jak to będzie bo ona teraz jest w ciąży xD

lovemessages

surokatka :) hahahaha :) rozwalilo mnie to :P

ocenił(a) serial na 4
lovemessages

Juz w nowych odcinkach ma zacząć spotykać sie z Adrianna i w 20 lub w 21 to właśnie chyba ta surogatka ma ich przylapac na intymnych chwilach. Co do par to chyba navid i Adrianna sa potwierdzona para finału tylko z tym rakiem jest podane ze jedna osoba zachoruje i będzie to stadium choroby juz za bardzo zaawansowane nie do wyleczenia ale nie potwierdzili ze to silver tyle ze w amerykańskich komentarzach podają ze to będzie silver mam cicha nadzieje ze to będzie ktoś inny ale chyba to złudna nadzieja:(

ocenił(a) serial na 4
Krzysia12

Streszczenie 5x20 Jordan (gościnnie Robbie Jones) zwraca się do swojej matki (gościnnie Robin Givens) po przysługę, aby pomóc Markowi (gościnnie Charlie Weber), ale w zamian musi skończyć sprawy z Naomi (AnnaLynne McCord). Annie (Shenae Grimes) musi poradzić sobie ze zdradą Liama (Matt Lanter), który czuje, że jest w jej książce, a Michaela (gościnnie Lyndon Smith) przyłapuje Navida (Michael Steger) i Adriannę (Jessica Lowndes) w intymnej chwili.

Bene

Hmm a nie wydaje się Wam,że nie podawaliby takiego dużego spoileru odnosnie raka ,gdyby to było tak oczywiste , ze to Siver? Wszyscy stawiaja na nia,bo ma ten gen i miala z tym przejscia...ale tez ona przez to najbardziej dbala o siebie,ciagle sie badała itp...a skoro to ma byc choroba juz w zaawansowanym stadium,nie do wyleczenia,to wydaje mi sie ze moze to byc jakies duze zaskoczenie dla nas i ze wcale nie jest takie oczywiste ze to bedzie Silver.

ocenił(a) serial na 4
asiula1205

Oby nie chodziło o nią, choć w Ameryce silver jest najmniej lubiana postacią i w komentarzach zawsze pojawiało sie ze ludzi jej dalsze losy w finale nie obchodzą wiec jej postać łatwo usmiercic bez żalu fanów. Moze to bedzie teddy ? On w sumie jest teraz postacią drugoplanowa.

Krzysia12

Mnie tez najbardziej denerwuje Silver, zwlaszcza po ostatnim odcinku. Kazdemu wlazi do lozka.

asiula1205

Ja czytałam na jakiejś amerykańskiej stronie ze spolerami że Ausielo (czy jakos tak się ten facet nazywa - on zawsze "zdradza" różne rzeczy z różnych seriali) powiedział, że w finale pewnego serialu: jedna para, długooczekiwana zejdzie się i zaręczy, druga para zejdzie się gdyż on jej uratuje życie(czy jakoś tak) a ktoś dostanie diagnozę że ma bardzo zaawansowanego raka - a fani mają się domyślić jaki to serial i o kogo chodzi. Wszystkie te trzy rzeczy tyczą się jednego serialu a komentarze pod spodem mniej więcej po równo rozkładają się między 90210 a Chirurgami.. Ale pewnie chodzi o 90210..

ocenił(a) serial na 7
asiula1205

możliwe, przeciez ona ma ten gen i na dodatek ciąża i pewnie ma regularne badania, wiec to niemozliwe zeby miala od razu zaawansowanego raka.

Bene

Navianna wraca - świetnie! Przestałam oglądać 90210 kiedy ją zdradził i się rozstali, miałam już do tego nie wracac, ale jesli to faktycznie prawda nie mogę przegapić 5 ostatnich odcinków:) Wiedzą jak przyciągnąć widzów na końcówkę...

ocenił(a) serial na 3
Bene

Annie z Liamem, Naomi z Maxem (nie rozumiem dlaczego znowu się rozeszli?!), Dixon umrze na raka, Ade z Navidem (bo kiedyś bardzo ją kochał)... Dawniej myślałam, że Dix będzie z Silver, bo pasowali do siebie, ale tak urwali ten wątek, że szkoda gadać...
Strasznie zepsuli ten serial, zwłaszcza, że nie jest to byle co tylko spin-off BH 90210, jednego z najlepszych seriali młodzieżowych <3
Na początku zapowiadało się fajnie, bo były stare postacie i bohaterowie mieli RODZICÓW. Nawet Donnę wprowadzili i wyglądało na to, że zostanie tam na dłużej, ale raptem jeb! Była Donna - nie ma Donny. Była Brenda - gdzieś wyparowała. Kelly też, a miała ciekawą rolę...
Poza tym Annie tak bardzo chciała być aktorką (jak Brenda), a co ona w ogóle teraz studiuje? Nie ma tam słowa o jej pasji, bo wolała zostać pisarko-prostytutką. ŻENADA!

ocenił(a) serial na 4
robipati

Streszczenie 5x21
Siostra Jordana (gościnnie Robbie Jones), Elizabeth (gościnnie Keke Palmer) wpada w kłopoty po utracie kontroli, więc Naomi (AnnaLynne McCord) pomaga poprzez znalezienie się w centrum krytyki, aby chronić reputację Elizabeth. Silver (Jessica Stroup) zostaje wezwana do lekarza w sprawie wyników badań i Annie (Shenae Grimes) postanawia dojść do siebie po Liamie (Matt Lanter) w Paryżu podczas trasy jej książki. Tymczasem Adrianna (Jessica Lowndes) wykonuje "Fall Out Boy" na wielkim wydarzeniu, ale koncert kończy się chaosem.

Bene

Annie i Liam <3
Navid i Adrianna
Naomi i Max
Silver i Dixon
według mnie tak to powinno byc ale zobaczymy najbardziej chciałabym żyby liam i annie wkońcu byli razem i cos mi mówi że tak będzie :)

Bene

Ade musi być z Navidem "D

ocenił(a) serial na 2
Bene

Annie może być z Liamem, choć ostatnio kibicowałam im w 3. sezonie, później zrobił się mdły związek i naprawdę chciałam Annie z Rileyem ale wiemy jak to wyszło :< Navid i Adrianna mam nadzieję, bo tylko przy nim ona jest w miarę normalna. I dwie pary, które na 100% mi się nie spełnią. Naomi uwielbiałam z takim gościem Oscarem, który jej pomógł złapać Cannona po gwałcie, jedyny udany związek (chociaż w sumie nie był to związek) Naomi i urocze było to jak jej pomógł :3 Zdecydowanie bym chciała Silver z Ethanem, którego niestety dawno pożegnaliśmy, więc niestety tu też nie ma możliwości powrotu, a mieli piękne sceny w finale 1. sezonu ;) No i pamiętajmy - Silver wybrała Ethana, nie Dixona. Gdyby aktor został, pewnie inaczej potoczyłyby się losy Silver.

użytkownik usunięty
Bene

Śmieszne jest to ile osób wciąż pamięta Ethana:) Ja na przykład w ostatnim odcinku chciałabym zobaczyć jak najwięcej tych postaci drugoplanowych - w pierwszym sezonie Ethan był moją ulubioną postacią (wraz z Annie). Tak samo chciałabym zobaczyć inne postacie te "dobre" - Ivy czy Teddy (uwielbiam! Jedna z najlepszych postaci w całym serialu). Wiem, że liczę niestety na dużo..

Są ploty, że Annie ma być z Liamem, tak tak tak! Błagam:D Oni muszą być razem!

ocenił(a) serial na 7

hahahaha, modlę się o to :3 Pasowali do siebie jak nikt. Uważam, że Silver jest najbardziej irytującą postacią. Czy ona musi byc w związku z WSZYSTKIMI męskimi postaciami tego serialu? Dlatego tak się wkurzyłam, gdy w 4 sezonie Liam się w niej zakochał. Chociaż nie przeczę, że w poprzednich sezonach aż tak mnie nie wkurzała. Ale Liam MUSI byc z Annie :D Co do Ethana to żałuję, że go już nie ma. Ogólnie rzecz biorąc 1. i 3. sezon były najlepsze. Najnudniejszy był drugi...

ocenił(a) serial na 8
lowgravity

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=621245871238511&set=a.286238561405912.86 548.286156801414088&type=1&theater

użytkownik usunięty
lowgravity

doczekałyśmy się naszego kochanego Lannie <3
Też Silver znienawidziłam wtedy kiedy Liam się w niej zakochał. I też nie lubiłam drugiego sezonu - bo Annie była odtrącona tak, a to moja ulubiona bohaterka:D

ocenił(a) serial na 8

Ja bym okroooopnie chciała zobaczyć Ivy! Brakowało mi jej cały ten czas.