PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Zaskoczona

ocenił(a) serial na 7

Ale jest to zaskoczenie pozytywne:D Spodziewałam się marnej podróbki prawdziwego hitu jakim było Beverly Hills 90210, ale okazało się, że udział nowych gwiazd, poruszanie nowych problemów jest dość interesujące:D Może nie tak bardzo jak nasze najlepsze stare Beverly ale dość, aby z przyjemnością obejrzeć pierwsze 2 odcinki. Myślę, że skuszę się i obejrzę też następne:D
Fajnie, że pojawiają się starzy aktorzy tacy jak Kelly, Nat, czy w kilku odcinkach Brenda:D

ocenił(a) serial na 7
piratka4

ja ogladam ten serial i stwierdzam ze BH 90210 jest o niebo lepsze. Hhehe Boski Bren ratujący świat niegrzeczny Dylan, tutaj nie ma jakiejs charakterysztycznej osoby no mzoe poza Silver. Aktorki wyglądają jakby nigdy nie mialy jedzenia w ustach.

ocenił(a) serial na 7
sara137_2

A może to dlatego, że inne czasy? Też jestem fanką prawdziwego Bh 90210 ale to mi nie przeszkadza bo jest teraźniejsze:D A aktorzy? Nie wiem może się rozkręcą? Widziałam 2 odcinki o tym jak grają nie powiem nic dokładnie, ale tragicznie nie jest:P Po prostu spodobało mi siś:D

piratka4

ja już obejrzałam 9odcinkow i serial jest naprawdę dobry, aktorzy tez są spoko, zwłaszcza silver, adrianna, navid i dixon (ich porostu uwielbiam:P)Wg mnie pierwsze 4 odcinki są trochę słabsze (co NIE znaczy że są złe) od pozostałych,ale to dobrze rokuje, serial się rozkręca:))))))))))

ocenił(a) serial na 7
chloe111_2

No ja mam nadzieję, że się rozkręci chociaż już mi się podoba:D
a i wątek Kelly mi się podoba:D Takie połączenie przeszłości z teraźniejszością:D