można by rzec, że jesteśmy już na końcówce 2 sezonu i porównując do Beverly Hills 90210 a 90210 ktory z tych dwóch seriali Wam się bardziej podoba? Mi osobiście 90210. Jest bardziej ciekawszy. Choć nie przepadam za nowym rodzeństem "Walshów" to jednak 90210 jest lepsze od BH 90210
No co ty. BH 90210 jest milion razy lepsze!
Czy 90210 jest bardziej ciekawsze? Wątpię. W sumie co kto lubi, ale 90210
jest chyba najgłupszym serialem młodzieżowym, który teraz leci -
przynajmniej z tych chociaż trochę popularnych <- bez urazy dla wielkich
fanów tego serialu.
Wg mnie BH 90210 było lepsze. Nowsza wersja jest trochę naciągana. Wątki są przesadzone, np. choroba psychiczna Silver, narkotyki i ciąża Ade, idiotyczne zachowanie "królowej" jak to niektórzy nazywają Naomi itd. A to przecież jest serial o "typowej amerykańskiej młodzieży". Poprzednie było bardziej realistyczne.
czy ciąża Ade to był naciągany wątek myślę, że nie ponieważ teraz możemy się częściej spotkać kiedy to nastolatki zachodzą w ciąże, Choroba Silver również nie była naciągana bo przecież są ludzie, którzy żyją i funkcjonują z tą chorobą.
Wiadomo do każdego serialu można się przyczepić znaleźć plusy i minusy.
W 90210 brakuje mi kogoś takiego jak Stieve( którego uważałam za pozytywną postać) Andree i Davida
W BH 90210 strasznie drażnili mnie Brenda i Brendon a szczególnie Brenda nie wiedziała czego chce zawsze miała wąty i jakoś nie widzę aby Dylan gdy był razem z nią był szczęśliwy.
Można tak wymieniać bez końca
Pozdrawiam