czy jest gdzies powiedziane ile lat po zakonczeniu histori blizniakow Walshow i innych
rozpoczynaja sie historie terazniejszego 90210? bo juz zglupialam...
Hm, nie miałam przyjemności oglądać starej wersji 90210 i nie za bardzo orientuję się w jej historii, jednak może pomoże Ci informacja, iż syn Kelly i Dylana na początku pierwszego sezonu teraźniejszego 90210 ma 5 lat?
to mi nic nie daje bo w ostatnim odcinku beverly hills nie bylo powiedziane nawet tak dokladnie czy kelly zeszla sie z dylanem czy nie.. a pamieta ktos moze ile lat miala Erin Silver w ostatnim sezonie Beverly Hills? :) bo w ierwszym 90210 ma niby 16, nie? :)
w jedym odcinku Kelly powiedziała do Silver że ma o 20 lat wiecej doświadczeń z matka niz ona. Czyli rozumiem z tego ze
Kelly jest starsza od Silver ok. 20 lat. z tego co ja pamietam to Silver urodzila sie wlasnie wtedy kiedy Kelly miala ok 18 lat.
''Erin urodziła się w 1992 roku, w nowej odsłonie serialu ma 16 lat, a więc można przyjąć, iż między 2 i 3 serią BH 90210, a 1 serią 90210 upłynęło 16 lat.''
''Nie da się jednoznacznie określić, ile czasu upłynęło w świecie obu seriali. Zawsze będzie brakować części lat. Pomijając jednak kwestię tego, że obsada serialu gra postacie młodsze od siebie, należy przyjąć, iż między pierwszym odcinkiem BH, a 90210 rzeczywiście minęło 18 lat, tak, jak ma to miejsce w datach powstania pierwszych epizodów.''
Więcej: http://www.bh90210-forum.pl/portal.php?show=86