PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

s05e14

ocenił(a) serial na 7

Co myślicie o tym odcinku?

ocenił(a) serial na 7
accidenti

Dla mnie odcinek w zasadzie bez większych emocji; na plus to, że Liam uporał się z problemem, rozwalając tę skrzynię. Wątek z bratem Naomi trochę naciągany, ale podobają mi się relacje Annie i Dixona. No i Kayla jest całkiem obiecująca, dobrze, że przemówiła Silver do rozsądku, bo ona naprawdę jest ostatnio przewrażliwiona, zupełnie jakby sama była w tej ciąży. Navid gdzieś tam się pojawił w tle, fajnie, że coraz częściej się znowu pojawia, ale mimo wszystko według mnie zaniedbują ostatnimi czasy tę postać. Za to SPOILER! promo do następnego odcinka mnie rozkłada na łopatki, nareszcie! Uwielbiam minę Liama, kiedy Annie mówi, że jeszcze coś do niego czuje :)

ocenił(a) serial na 6
Sofa_song

Lanie <3
A co do odcinka, to jak to ostatnio bywa, po prostu był. Serial oglądam tylko z przyzwyczajenie i ewentualnego braku innej rozrywki. Pierwsze sezony były dobre, no ale o tym co się w tym dzieje nie będę pisać. Absurd goni absurd, tyle z mojej wypowiedzi ;)

faweks

SPOILER w kolejnym odcinku ma byc cos o Annie i Liamie ale w opisie nastepnego pisze o zauroczeniu Liama do jakiejs klientki..:/ a juz myslalam ze moze wroca do siebie :)

a odcinek bez szału..ale może teraz Silver zacznie sie normalnie zachowywac..za to to co wyprawia Naomi woła o pomste do nieba :)

ocenił(a) serial na 6
friends88

Tak właśnie czytałam, a już się cieszyłam po promo... No ale nic, zobaczymy ;)

faweks

w opiszę pisze coś o inwestytorce. Może Annie nią będzie

ocenił(a) serial na 6
cathrine96

Też mam takie podejrzenia, ale w tym serialu nic nie wiadomo. Zaraz po śmierci chłopaka, któremu dopiero co wyznała miłośś Annie żartowała z jego śmierci :D

ocenił(a) serial na 6
faweks

czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, skąd się wziął ten brat i dlaczego jest też bratem Annie i Dixona? czy pominęłam jakiś odcinek? kiedy było cokolwiek o bracie?

paps

Z tego co pamietam to chyba w pierwszym sezonie(ewentualnie 2), byla mowa o tym ze tata Annie i mama Naomi mieli romans chyba przed poznaniem mamy Annie przez jej tate i mama Naomi zaszla w ciaze i oddala dziecko do adopcji (chyba nic nie powiedziala Harremu)...a pozniej probowali odnalezc tego chlopca, albo on sam sie zglosil (nie pamietam juz:P ) ale tamten ich okradl i okazalo sie ze to nie byl ten "prawdziwy" syn Harrego i mamay Naomi (jak ona ma na imie? :) )

ocenił(a) serial na 6
friends88

rany, kiedy to musiało być, skoro nic mi nie miga nawet w pamięci, chyba muszę zrobić powtórkę. swoją drogą wydawało mi się, że z początku serial nie miał takich historii jak teraz... :)

paps

A jednak :P wogole to jak scenarzysci łacza pary ze soba ciagle z jednego towarzystwa to az dziw ze przez pomylke jakiegos rodzenstwa nie zeswatali :P

friends88

SPOILER

A ktoś na forum dodawał chyba w wakacje wątek, że Liam będzie z Ade , natomiast Annie z Navidem

omajgad

??? o matko..mam nadzieje, że to nie prawda..

omajgad

Pamiętam ten wątek, i to nie o to chodziło. Ktoś napisał, że z promo 5. sezonu wynika, że tak będzie, ale jak widzimy tak się nie stało.

ocenił(a) serial na 8
accidenti

Ja oglądając ten odcinek, na początku myślałam, że jakiś poprzedni pominęłam. Już też oglądam z przyzwyczajenia, nic ciekawego się nie wydarzy. W pierwszych sezonach było w ogóle czuć napięcia jakie rosło kiedy bohaterowie się swatali, a teraz?

ocenił(a) serial na 8
dagusia003

+ co to za piosenka leci w tle na tym konkursie Naomi ok 16 min

ocenił(a) serial na 7
dagusia003

Imagine Dragons - It's Time :)

ocenił(a) serial na 8
ebezik

Dzięki wielkie! :)

ocenił(a) serial na 10
dagusia003

http://www.youtube.com/watch?v=ArW6SvANU-0 Podoba mi się wersja darrena crissa tej piosenki.