PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

s2x08

ocenił(a) serial na 4

Jakie wrazenia po 8 odcinku?

Osobiscie tez myslalam, ze Sasha klamie.
Szkoda mi Adrianny, no ale coz, sama sobie zaszkodzila, ale nie chcialabym zobaczyc, ze znowu cpa, a predzej czy pozniej Navid i tak do niej wroci. Jasper czarna postac, okazuje sie, ze klamie i w dodatku handluje narkotykami; jestem ciekawa co z tego wyniknie i jak predko Annie sie o tym dowie. Pozostaje jeszcze sprawa z Morgan-nienawidze jej;p Mam nadzieje, ze wkrotce Naomi sie dowie co jej siostra zrobila i wroci do Liama, bo pasowali do siebie-no chyba, ze Liam bedzie z ta nowa:>
Odcinek fajny, ale niepowalajacy

ocenił(a) serial na 7
mad21a

a mozesz podac link, bo jak biore z neta to kazdy odcinek to unmasked jak Liam dopiero poznaje ta blondynke... :(

jak cos to moj e-mail klaudiaszal@interia.pl

albo gg 6103850

mad21a

mozesz podac mi link skad pobralas napisy do 8 odcinka z gory dzieki
numer gg 9326820

ocenił(a) serial na 9
szwarni15

dammit!! oglądałem na youtubie i nigdzie nie ma 5 części :( napiszecie jak
sie skończyło?
dotarłem do momentu gdy Teddy spotkał sie z Navidem na tej imprezie...

z góry dzięki

ocenił(a) serial na 7
Kristofer

Potem Liam zachecil go zeby porozmawiam z takimi dziewczynami co byly na imprezie, i akurat Ade przyszla i jak zobaczyla Teddiego flitrujacego z Silver i Navida wogol gromady jakis panienek to poszla, nastepnie byla scena z Ryanem i Jen, i ona powiedziala mu o imprezie "odcinek24" ze Liam spytal sie jej czy pojdzie z nim do lozka i ze niby ja sledzil az do toalety i za nia tam weszedl, potem Ryan chcial do niego podejsc ale Jen go zatrzymala, a gdy Jen poszla do toalety Ryan oznajmil Liam-owi ze podrywa je tam z nia spal. Aaa w miedzy czasie byla sytacja z Dixonem on byl w pokoju i plakal i jego rodzice weszli, a on im powiedziam za Sasha poronila, i ze niewie czy czuc sie winnym czy szczesliwym, aaa i Debby nie mowiedziala Dixonowi ze Sasha zeczywiscie nie byla w ciazy zeby go jeszcze bardziej nie ranic. A potem Liam po incydencie poszedl do domu do garazu i jakies plany tam mial i przyszla ta blonyna z Windservingu i pocalowala go. I Jasper dal Ade narkotyki bo on zeczywiscie jest dilerem, i Ade przyjechala kolo napisu Hollywood po nie.. Na tym odcinek sie skonczyl.

ocenił(a) serial na 9
BigMovieFan

ok super... dzieki bardzo :)

Kristofer

jest 5 część na youtube, ale wyszukując po tagu - 90210 s2e8 5-część pojawia się dopiero na 4-5 stronie. trzeba poszukać

ocenił(a) serial na 6
mad21a

bardzo fajny odcinek
musze przyznac ze jestem bardzo zadowolona ze storyline Annie w tym sezonie, nie dosc ze zabila jakiegos faceta to teraz zadaje sie z psycholem, ktorego nawet polubilam:)) w sumie Annie sie w kopala, bo ten jego tekst, ze ma juz z nim nigdy wiecej nie zrywac, sugeruje ze ciezko bedzie sie jej wyplatac z tego zwiazku
Dixon-bez zmian- nadal uwazam go za najbardziej denerwujaca postac w tym serialu, do tego jest bardzo niedojrzaly, a co do Sashy to domyslilam sie ze tak bedzie, bo czemu mieli by robic kolejna ciaze w serialu
Strasznie zal mi Navida, chodzi taki struty, widac ze nadal kocha Ade ale ona bardzo go zranila, zreszta z tego co slyszalam to nie predko beda razem:((
Silver i Teddy, no coz musze powiedziec ze nawet bym kibicowala tej parze gdyby nie aktor grajacy Teddiego, bo poprostu nie moge na niego patrzec, JEST ZASTARY ze az mnie to drazni!!
Liam i nowa- nawet fajna para, w sumie nawet juz nie czekam na powrot pary Liam/Naomi, moze ze juz tyle odcinkow nie sa razem ze juz sie przyzwyczailam do nich osobno
no i fajna scena Ryan i Jen jak sie klocili:) to byla pierwsza scena w jakiej Jen mnie nie denerwowala i nawet byla zabawna, ale pozostala czesc odc z nia to juz norma-wkurzyla mnie na maksa pod sam koniec jak nagadala Ryanowi na Liama, mam nadzieje ze Liam niedlugo wyjawi prawde, chocby ze wzgledu na Ryana, ktorego najwidoczniej polubil

ocenił(a) serial na 7
gemma_92

Zgadzam sie z toba genna:) Liam musi wszystko Naomi wyjasnic bo do siebie pasuja jak nikt!!

ocenił(a) serial na 7
BigMovieFan

GEMMA :))

sry

................................................................

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

SPOILER (czy jakoś tak :P)
Niestety Ade zacznie znowu cpac...;/
a siostra Naomi-Jen jest zajebista w snuciu intryg ale nie lubie jej :D
a Teddy'ego nie znosze rozbił taki fajny związek...;]