Chyba pierwszy raz widzę Pazurę w tak poważnej roli. Moim zdaniem ten serial zapowiada się ciekawie. Jest ciepły, rodzinny i interesujący :)
Oficerowie, oficer trzeci-poważna rola w poważnym serialu
chodziło mi o rolę poważnego ojca i męża, który nie robi z siebie idioty na każdym kroku
Mnie też się spodobał :)
Super się ogląda można się pośmiać.
Po 3 odcinku/online można powiedzieć, że sie serial rozkręca. Rodzinne problemy w różnych pokoleniach domowników, dzieci, rodzice, dziadek, nie jest to ''cukierkowa'' szmira.
Też tak uważam. W końcu normalny serial z "ludzkimi" prolemami
Serial całkiem fajny zaczołem go oglądać ze względu na aktorski duet Cezarego Pazury (zawsze ceniłem jego aktorski talent) i Edyty Olszówki ( jej rodzice pochodzą z mojej miejscowości, babcia jest pochowana na moim cmemtarzu parafialnym co kilka lat widuje ją w mojej miescowosci z okazji Świąt Wszystkich Świetych). I naprawde serial mnie wciągną pomijając moją sympatię do Pazury i Olszówki
Ja oglądam właśnie głównie ze względu na Cezarego - resztę przydało by się wymienić.
http://www.filmweb.pl/serial/Aż+po+sufit%21-2015-747667/disc...
Szału nie ma, ale oglądam tylko dlatego, że pokazują Gdynię :)
serial niestety traci widzów, choć jest według mnie jest naprawdę mocną pozycją w jesiennej ramówce TVN-u
Młodsi aktorzy wydają się nadal raczej rozkręcać, ale i tak nie rozumiem spadku oglądalności - bo dla mnie jest coraz lepiej.
Mniejsza, że znowu scenariusz importowany.
Widać widzowie wolą oglądać chłam pokroju Kuby Wojewódzkiego. Pazura i Olszówka jako rodzice dorosłych dzieci prezentują się znakomicie. Mam nadzieje że to powrót ich na top.
Widzowie z pewnością w tym czasie wolą oglądać "Skazane" na Polsacie.
Młodsi aktorzy wydają się nadal raczej rozkręcać, ale i tak nie rozumiem spadku oglądalności - bo dla mnie jest coraz lepiej.
Mniejsza, że znowu scenariusz importowany.
Ja też popieram i nie rozumiem dlaczego serial traci oglądalność. Chyba polskie społeczeństwo lubi opery mydlane bo ten serial naprawdę jest fajny :)
Czytałem w sobotę w SE o serialu, i to był jeden wielki hejt na Pazure i serial
Bo ten serial jak większość jest oderwany od rzeczywistości, student jeździ wypaśnym cabrio, żona gdzieś pracuje-nie sądzę?, ale na mieszkanie ich nie stać. Drugi synek nie pracuje, ale mieszka u kumpla, wiedzie spokojne życie, jak rozumiem, na cudzy rachunek?
z tego co mówili bohaterowie to syn-student (najmłodszy) ma bardzo dobrą pracę jego żona też, syn, który mieszka u kumpla też pracuje a siostra także ma bardzo dobrze płatną robotę.
Tylko całe dnie spędzają w domu albo w barach ;)
Gdyby to był seriach o pracownikach np. jakieś korporacji to widzielibyśmy bohaterów głównie "Gdy są w tej korporacji", a ich życie rodzinne i ogólnie po za miejscem pracy zeszłoby na dalszy plan.
To co się dzieje na ekranie "Aż po sufit" to widzimy w czasie wolnym bohaterów, bo wtedy największa szansa, że członkowie rodziny są na tym samym terenie.
poważna rola? odcinek pierwszy nie pokazał mi poważnej roli Pazury ;) (odsysanie krwii)