PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644214}
7,2 128  ocen
7,2 10 1 128

A-i-doo A-i-doo
powrót do forum serialu A-i-doo A-i-doo

Według mnie jedna z lepszych dram. Nie dłużyła się jak z niektórymi dramami bywa. A gra głównej bohaterki świetna. Lubię tą aktorkę za to, że naprawdę potrafi wcielić się w postać. Ogólnie polecam:)

sylwucha_88

gdzie oglądałaś? ;)

Jessie_3

Na niestety już zamkniętym dramacrazy;( Ale można obejrzeć na gooddrama.net pod nazwą "I do I do":)

sylwucha_88

Ja właśnie będę oglądać i cieszę się, że jest dobra, bo ciężko znaleźć jakiekolwiek info. Znalazłam tą dramę na filmweb'ie bo skojarzyłam ojca głównego bohatera a on grał w Protect the Boss ;)

aneant89

Drama warta uwagi. Nie jest tak "cukierkowa" i "dziecinna" jak czasem się zdarza z koreańskimi dramami. Polecam:)

sylwucha_88

Jestem świeżo "po". :) Bardzo przyjemna, ciepła drama z fajną obsadą. Naprawdę fajnie, ciekawie przedstawiona historia, o baardzo powoli rozwijającej się miłości, gdzie mimo drobnych przeszkód - za rogiem nie czai się ta druga i ten drugi; drama bez głupkowatych przyjaciółek, czy jeszcze głupszych przyjaciół, bez złych charakterów, wielkich intryg i jeszcze większych dramatów. Coś miłego i niezwykle przyjemnego dla oka :)
Choć do najwyższej noty sporo mu brakuje, nie żałuję żadnego z 16 obejrzanych odcinków :)

sylwucha_88

Ja jestem po pierwszym odcinku. I w ogóle mnie nie wciągnęło. Nie wiem czy będę oglądać dalej.

jrock

Często jest tak, że drama okazuje się ciekawa dopiero po paru odcinkach:) Warto obejrzeć co najmniej 2 lub 3.

sylwucha_88

Dramy na prawdę fajne wciągają mnie po 1. :D No może jeszcze obejrzę. :D

jrock

Mam nadzieję, że jednak drama Ci się spodoba:)