PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=846557}

Aaron Hernandez: W głowie mordercy

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
2020
6,7 2,8 tys. ocen
6,7 10 1 2787
Aaron Hernandez: W głowie mordercy
powrót do forum serialu Aaron Hernandez: W głowie mordercy

O sprawie nie dowiecie się praktycznie niczego, no chyba że wytrzymacie do końca (ja nie dałem rady), ale nie mogę być pewny. Dwa pierwsze odcinki to pieprzenie o niczym, o tym co Hernandez jadał na obiad, z kim sypiał, że miał trudne dzieciństwo itp. bzdety, ale o morderstwie nie ma prawie nic. Nie wiem kto mi odda te 2 stracone godziny życia.

Dr_Merkwurdigliebe

Jak tylko zobaczyłem tytuł i opis od razu przyszła mi na myśl "Chroniczna Encefalopatia Pourazowa" Nawet nie musiałem tego oglądać.Na Wikipedii w zakładce "Death" o Hernandezie znajdziecie wzmiankę co, jak i dlaczego. To Wszystko wyjaśnia. Polecam film "Wstrząs" z Willem Smithem wyczerpuje temat w prosty sposób.

ocenił(a) serial na 7
Dickinson

No właśnie z tego serialu wynika, że zrzucenie wszystkiego na wstrząsy mózgu to spora droga na skróty. Czynników było wiele. Wychowanie, narkotyki, złe towarzystwo, ukrywany biseksualizm. Nie chodziło o samą zbrodnie, a właśnie o to, co działo się w głowie mordercy.

ocenił(a) serial na 2
Dr_Merkwurdigliebe

Mam to samo wrażenie i takie same odczucia jeśli chodzi o ocenę. Z całej historii można nagrać kilkuminutowy firm na YouTube, rozciagniecie go na serial to absurd.

Dr_Merkwurdigliebe

Zgadzam sie. Wynudzilam sie kosmicznie!

ocenił(a) serial na 7
Dr_Merkwurdigliebe

Jak na ironię, ja nie wytrzymałem do końca twojego komentarza ;)

Dr_Merkwurdigliebe

Co ty pieprzysz? Świetny dokument pokazujący wszystko od A do Z ,gwiazdą jest Aaron bo to o nim jest ten mini serial ,o tym jak różne czynniki wpłynęły na jego zachowanie,na jego decyzje ,ludzie jego żałowali mimo,że był seryjnym zabójcą ale nie był typowym zabójcą o jakich słyszymy .Facet był gwiazdą,miał wszystko ,a jednocześnie podejmował tak głupie bezsensowne decyzje ,to jest właśnie fascynujące ,niezrozumiałe .

ocenił(a) serial na 3
Dr_Merkwurdigliebe

Odkopię ten temat, ale podpisuję się pod tym, że dokument do najlepszych nie należy. Polecam podcast "Gladiator: Aaron Hernandez & Football Inc." od The Boston Globe - sześć odcinków, sprawa opisana bardzo szczegółowo, z szerokim kontekstem rodziny i bardzo specyficznego środowiska NFL (tutaj ledwo dotknięto całego wątku z lekami przeciwbólowymi). Nie nudziłam się ani przez chwilę i chyba tego samego oczekiwałam tutaj.