PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641832}
7,2 1,5 tys. ocen
7,2 10 1 1459
Accel World
powrót do forum serialu Accel World

taka sobie

ocenił(a) serial na 8

no niestety ale taka sobie ta anime, drugiej serii na pewno nie będzie : d

ocenił(a) serial na 8
Raiton

o tam, przyjemnie się ogląda. przynajmniej nie ma aż takiego rozlazłego tego wątku miłosnego, buziaczków po kątów itp. Trochę brakło mi cycków, ale ogólnie na plus, nie zanudziłam się.

ocenił(a) serial na 8
JaMajka69

no ale zakończenie do dupy, wątki też słabe niestety ; d
sao im lepiej wyszło(zdecydowanie), jak wyjdzie druga seria to zmiene iocene zapewne ^^

ocenił(a) serial na 8
Raiton

nie można mieć wszystkiego! ;-D sam pomysł był dobry, ale zakończenie rzeczywiście do bani.

ocenił(a) serial na 8
JaMajka69

dwie gry maja wyjsc<chyba> accel world i accel world + sao ^^

ocenił(a) serial na 8
Raiton

Najpierw piszesz "drugiej serii na pewno nie będzie" a później " jak wyjdzie druga seria to zmiene iocene zapewne"
Ehh ;p Jak dla mnie 10/10, trochę mi się SAO przypomniało, ten świat gier ahh no i tutaj tak jakby gra dawała bony w rzeczywistości ^^ Czarny król to największy plus jeśli chodzi o postacie... główny bohater jakoś mnie nie przekonał, nie lubie ciamajd.
Mam nadzieję, że wyjdzie następny sezon i będzie nam dane zobaczyć 10 poziom ;p oraz różne ich walki o terytoria i z królami :) Teraz mają fajny team i może być ciekawie.

ocenił(a) serial na 8
Mailo91

a dziwi cie to ? Przeciez nie bede dawal wysokiej oceny jakiejs animie ktora nie ma zakonczenia i ma braki w fabule.

ocenił(a) serial na 8
Raiton

No to czemu tego nie napisałeś? Zamiast tego twierdzisz, że 2 serii nie będzie, jakby to był jakiś fakt, lol.

Raiton

Miszczu, to jest TO anime, a nie TA anime. Najpierw podszkól się troche z języka polskiego, potem wychodź do ludzi.

ocenił(a) serial na 8
MJ_killer

Miszczu, spójrz na datę. A jeśli mowa już o języku polskim to anime nie jest polskim słowem i mogę nawet pisać 'TE' anime.

Raiton

Mam w dupie kiedy to pisałeś. Dla mnie to nawet lepiej, tępaków trza uczyć pokory. Właśnie dla tego, że anime jest słowem obcego pochodzenia przybiera rodzaj nijaki. Ten anime, ta anime? Jak to w ogóle brzmi? Naturalne jest, że powinno się mówić to anime.

ocenił(a) serial na 8
MJ_killer

Ta anime brzmi bardzo ładnie, ale ładniej brzmiałoby, albo brzmiałaby, ta anima! :D