Juz w 4 odcinku będzie ocieplenie miedzy nimi.
A z ta przyjaciołka - Sera ( siostra Erena ) to jeszcze sie pociagnie i narazie nie wiadomo co i jak.
Mnie najbardziej intryguje dlaczego ten gosciu Tatli sciga Batu.
W nastepnym bedzie troche wyjasnione ,ale nie do konca.
Z tego co ogladałam po turecku to ma sie wyjasnic 8-9 wiec czekam :D
Mnie się podobało też ( no nie,ile kłopotu z tymi imionami ) jak ten kolega Erena próbował rozśmieszyć tamtą dziewczynę i w końcu mu się udało.Szkoda,że tego nie wiedział :)
A jak wygląda sprawa z dalszymi odcinkami?Bedą chyba tłumaczone,mam nadzieję :)))
Ja tez nie pamietam jego imienia ,ale ta dziewczyna to Gonca ( Goncagul ) .
Fajna postać.Lubię ją.
Ładnie zaspiewała :D
Z tego co dziewczyna pisze to maja byc dalsze,ale nie wiem kiedy.
Zostało jeszcze 10 odcinków do tłumaczenia.
Potem chyba bedzie tłumaczyła " Cilek "
Ja się zabrałam za 4 odcinek. Stwierdziłam,że w tv i tak nic nie ma to co tak będe siedzieć :DDD
To już trzeci odcinek dzisiaj. Zaraz mi się skończą hehe.
Ale to dobrze. Przynajmniej nie muszę skakać po kanałach i szukać filmu tylko od razu wiem co włączyć. Przygotuj się,bo pewnie znowu będe miała pytania hahaha. Zamęczę Cię chyba
Spoko nie ma problemu pytaj.
Po to załozyłam ten wątek ,zeby dyskutowac :D
Kto pyta nie bładzi.
Mnie sie tez bardzo podoba Gonca.
Wyjasni sie później dlaczego ona taka smutna chodzi.
Z tego co widziałam po turecku bedzie odmieniona :D
A to nie było powiedziane?
To siostra tego goscia co sciga Batu.
Narazie wiem tylko tyle ,ze przestała mówic przez jakis zawod miłosny i ze to jest troche powiazane z Batu,ale co sie tak naprawde wydarzyło jeszcze nie wiem.
Na ten watek najbardziej czekam.
Nie przypominam sobie,żeby to mówili,ale mogłam zapomnieć,bo to na pewno nie w tym odcinku.
Ale mega końcówka. Nieźle :))) mnie się nawet podobają Batu i ta przyjaciółka,pasowaliby do siebie. Ale Kumsal też do niego pasuje,sama nie wiem :D
Nie mogę z Toba.
Powiem Ci tylko ,ze bardzo przezyła smierc małej siostry.
Reszty sie dowiesz ha ha
A z tym szpitalem to nie wiem czemu tak zareagowała :D
Dziewczyny mnie udusza za te spoilery.
No dobra powiem Ci.
Z tego co narazie wiem to ona się obwinia za śmierć tej siostrzyczki i mocno to przeżywa.
Przecież temat oznaczony jako spoiler. Spoko u nas zero przemocy ;) Dziękuję Ci kochana za odpowiedzi. Jutro pewnie oglądam dalej. Coraz bardziej mi się podoba tylko tyle dodam ;)
Wiem , bo sama go tak oznaczyłam ha ha .
Cieszę się bardzo , że Ci się podoba.
Mam nadzieje , że jak przetlumacza resztę to tez będzie fajne.
No ja jestem po 3 odcinkach no i musze przyznac ze serial mnie nie porwal, ale w sumie nawet przyjemnie sie oglada. Co do tego mafioza wlasnie mialam pytac, myslalam ze cos wiesz. Pomyslalam sobie ze pewnie ma to zwiazek z jego siostra. i jeszcze mowil ze ona przestala mowic z powodu jakiejs milosci. Moze w to jakos zaplatany jest Batu i ten sie msci
Z tego co ja wywnioskowałam to było tak :
Na poczatku nie chciała,zeby on sie scigał.
Jak widziała,ze nic z tego nie bedzie to wsiadła do samochodu , bo myslała,ze on razem z nia nie pojedzie.
Jednak on bardzo potrzebuje tych pieniedzy ,wiec nie miał innego wyjscia.
No i sie zdenerwowała.
Powiem Ci jednak,ze w tym momencie bardzo mnie wkurzyła,bo chłopak robi co moze zeby zdobyc pare groszy i spłacic długi i opowiedział jej o wszystkim a ona nazwała go kłamca i dupkiem.
Mnie tez jest bardzo go szkoda.
Taki sympatyczny i dobry chłopak a dostaje w kosc od zycia.
Właśnie dlatego mnie tak zirytowała. On mógł wygrać i spłacić dług,a ona nie dość,że mu się wpakowała do auta i wszystko zniszczyła to jeszcze powiedziała,że nie zasługuje na drugą szansę.Niby dlaczego?
Eh,z tymi babami :)
No własnie tego nie wiem.
Wczesniej miała sytuacje z Erenem .
On to dopiero wszystko chce za nia załatwiac.
Taki drugi Ayaz ha ha
Jemu tez nie chciała przebaczyc a potem jak sie zjawił na tym wyscigu to poszła razem z nim.
Będzie dobrze nie matrw sie :D
Mnie się właśnie też to podoba , bo jak już pisałam wątki są prowadzone szybko i zgrabnie.
Ja właśnie skończyłam 2 odcinek. Hmm, perwsze co mi się rzuca w oczy to te ich zagmatwania rodzinne. A zwłaszcza relacja ojciec-dziecko. Batu słodziak i bardzo zabawny ale jednak Eren jest bardziej w moim guście i strasznie przypomina mi tego tenisiste Janowicza :P Serial spoko takie moje studenckie klimaty można by rzec aczkolwiek moje studia zupełnie tak nie wygladaja XD No i co muszę rzec? Kiralika to mi chyba żaden serial nie przebije. Ot taka moja opinia (jestem nieobiektywna bo w tym serialu zakochana i w Barisku-Omerze tez <3 :D
Aa i zapomniałam dodać, że drugi odcinek i drugi pocałunek normalnie szaleństwo XD
Dla mnie momentami lepszy niż kiralik, zwłaszcza jak obejrzałam dalsze odcinki ale zależy co kto lubi ;)
Mnie się narazie podoba i Kiralik i Adi.
Zobaczymy dalej , bo Kiralik juz psują.
Na dzień dobry wkurzyła mnie Sera. Najpierw się rzuca na Batu,a potem jeszcze go dręczy w pracy. Biedny chłopak,znowu dostaje po nosie. Dobrze zrobił,że rzucił tę robotę,ale akurat zadzwoniła jego matka i postanowił wrócić.
On zawsze obrywa za nim,jak nie jedna dziewczyna to druga ciągle coś miesza.
Dokładnie.
Biedny Batu dostaje ze wszystkich stron.
Końcówka bardzo mnie wzruszyła :-D
Znowu mnie zaciekawiasz... a myślałam że jakoś się dogadaja a tu nic. Może uda mi się zobaczyć dziś 6 . Jak ja wytrzymam czekanie na tłumaczenie. Czarno to widzę.
Skończyłam 6 :) 7 zostawiam na jutro.
Bardzo fajny ten odcinek,uwielbiam Kumsal śledzącą Batu.Genialna akcja w autobusie z tą staruszką.
Wiesz może czy będzie coś więcej wyjaśnione na temat tej książki?Domyślam się,że tak,ale pewnie w dalszych odcinkach bez tłumaczenia
Narazie nic wiecej nie wiem :D
Podejrzewam,ze jest zwiazana z jej matką , bo tam na koncu jest jakis list.
Tak ta akcja była dobra :D
Ten bezdomny chłopiec zaprzyjaźnił sie z Batu i tym jego kumplem :D
Fajnie ,ze go wział do siebie :D
Szkoda,nie mam już kogo pytać :))) szybko mi zleciały te odcinki. Świetny serial. nie mogłam sie powstrzymać i zobaczyłam już ostatnie sceny 17 odcinka. Fajne,ale nic nie rozumiem. Ciekawość mnie zżera.
Ha ha no Ja własnie tez tak mam.
A bedzie sie działo :D
Ta dziewczyna co tłumaczy pisała ,ze ma byc kontynuacja pt " Mutluluk"
Zobaczymy :D
Ja jeszcze nie przejrzałam dalej,ale pewnie za jakiś czas to zrobię :)
Odcinek tak jak wszystkie podobał mi się. Końcowka nie zostawiła mnie w dużej niepewności bo domyślam się co będzie dalej.
Ja się w 7 odcinku Uśmiałam jak Eren kazał Batu śpiewać na przyjęciu i powiedział , że on jest taki turecki Justin Bieber a Batu mu się odzwieczyl i kazał mu zatańczyć , bo Eren jest jak turecka Shakira.
Pamiętam ;) też się z tego smialam. Było dużo momentów ;))) podobało mi się też jak poszedł do hotelu oddać dług, tamten kazał wyrzucić kasę przez okno, nawijal o sieci i pajakach a Batu : co ja Spiderman. Hahaha
Tak to tez było fajne.
Narazie nic nie słychać o następnych odcinkach.
Mam nadzieję , że będą za niedługo.
Obawiam się że tak szybko nie będzie. Oby w ogóle jeszcze były. Na fb póki co cisza prawie od miesiąca.