PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10024873}

Adwokat rozwodowy Shin

Sinseonghan, ihon
2023 -
7,2 244  oceny
7,2 10 1 244

Adwokat rozwodowy Shin
powrót do forum serialu Adwokat rozwodowy Shin

zdarza się.że zupełnie przypadkowo trafiam na serial,po którym zbyt dużo się nie spodziewam,a już po kilku minutach ,jestem kompletnie zachwycona. Jestem dopiero po trzecim odcinku i już żałuję jest ich tylko dwanaście.Cho Seung Woo jest po prostu przecudny,można go jeść łyżkami. Kompletnie inna rola niż w rewelacyjnym Stranger,aktor ,jak dla mnie, kompletny.

ocenił(a) serial na 8
karinahel

Mnie również bardzo ten serial się spodobał, tym bardziej, że już ładnych kilka lat czekałam na powrót Cho Seung Woo na mały ekran. Serial o takiej rodzinnej atmosferze, mimo,że przecież jego motywem są sprawy rozwodowe. Jednak nie jest to ani prawniczy triller, ani batalia o argumenty sądowe i o to, kto ma rację.Niektóre kazusy dla mnie nawet mało realne w życiu. Za to trzej główni bohaterowie i ich męska przyjaźń dla mnie bomba. Prawdziwi ludzie. Coś im w życiu wyszło, coś nie, ale żyją i mają poczucie humoru. Trzymają się razem i wspierają się, bez podtekstów.

ocenił(a) serial na 7
karinahel

Całkiem niechcący wpadłem najpierw na jeden z koreańskich seriali o lekarzach i obejrzałem go od deski do deski. I tak zacząłem oglądać koreańskie dramy bo to są przede wszystkim fantastycznie scenariusze ,w zasadzie nie ma przekleństw, jest i miejsce na elementy komediowe w nich. Wciągają niezależnie od tego o czym jest dany serial i trzeba przyznać że biją naszych scenarzystów od seriali wielokrotnie na głowę. O aktorstwie to nawet nie ma co gadać. To jest mistrzostwo ale nie na co się dziwić. Wystarczy zobaczyć ich wykształcenie. Produkcja, że tak powiem, aktorów w Korei jest na bardzo wysokim poziomie.