PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503114}

Agenci NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles
2009 - 2023
7,1 11 tys. ocen
7,1 10 1 11079
Agenci NCIS: Los Angeles
powrót do forum serialu Agenci NCIS: Los Angeles

Jak w temacie. Za najfajniejszą postać uważam Deeksa, ale zaraz za nim jest Kensi. No i oczywiśćie uwielbiam ich razem. A jak jest z wami??

slicznotka666

No:) Całkiem fajna parka z nich.
Pozdrawiam.

slicznotka666

ja tam lubię całą ekipę, każdy jest na swój sposób ciekawy :) przeszłość Callena, przyszłość Deeksa i Kensei, temperament Sama, herbatki Hetty, i gwizdanie Erica
mam tylko jedno pytanie- jestem dopiero na 5 odcinku 2 serii, i tak się zastanawiam czy Peter Cambor, czyli Nate, jeszcze wróci? ;> trochę zaczyna mi go brakować, hehe

ocenił(a) serial na 10
maawi

w 3 sezonie jest chyba jeszcze w 2 albo 3 odcinkach, ale ogólnie to już raczej nie występuje;) a jak było w 2 sezonie to nie pamiętam;p

asia0203

a dlaczego? scenarzystom się znudził, czy sam zrezygnował? ;>

ocenił(a) serial na 10
maawi

nie wiem, ja raczej nie czytam wypowiedzi czy wywiadów z producentami ani z aktorami;)

asia0203

yhym :) a i tak dzięki wielkie

ocenił(a) serial na 10
maawi

nie ma sprawy;)

ocenił(a) serial na 7
slicznotka666

Deeks i Eric :)

ocenił(a) serial na 7
slicznotka666

Lubię wszystkich, każdego. za co inne. Ale gdybym miała wybrać tylko jednego, to Hetty. Przeszłość tej postaci nie jest podana na tacy ani nie papierowa jak u Sama ( jego przynależność do fok ma znaczenie bodajże w jednym odcinku, a tak równie dobrze mógłby być astronautą), ale w wielu momentach wpływa na podejmowane przez nią decyzje, czy powoduje rozterki.
Mam nadzieje, ze będzie jeszcze trochę odcinków jej poświęconych, choćby częściowo, byle nie za dużo bo osobiście wolę sobie w większości samodzielnie składać historię postaci na podstawie wzmianek w różnych odcinkach, takie hobby i dodatkowy powód dla uważnego oglądania :)

ocenił(a) serial na 9
slicznotka666

Wszyscy są świetni ale Numero Uno to Hetty.
Genialna postać.
Wywoływać boży postrach u bandy twardzieli to niejebajka ;-)
Boją się jej bardziej niż Gibbsa w NCIS.
A to już sukces. :-)
Druga pozycja to Kensi.
Świetna babka i plus sto do lansu za urodę.
Proszę mnie nie linczować za ocenianie aktorki za urodę , ale mi się ona podoba i koniec ;-)
Choć odcinek w którym skopała gościa po cojones to prawie fizycznie odczułem :-))
Pozycja trzecia to Nell Jones.
Za.....uśmiech.
Ma moim zdaniem uroczy.
Ale w tym serialu nie ma kiepskich postaci.
Jeśli są jakieś braki to widzę dwa.
Abby i doktorek.
Tych postaci brakuje.

slicznotka666

Zdecydowanie Deeks, ale to pewnie dlatego że uwielbiam tego aktora :)

ocenił(a) serial na 8
slicznotka666

Postacie które najbardziej mnie inspirują to G oraz Nate, a postać najseksowniejsza to oczywiście Kensi :P

Beefeater94

Najlepszy jest duet Kensi Deeks - aż miło patrzeć na te ich tarcia.

ocenił(a) serial na 10
Sonny_Crockett

mam mało pytanko ale pewnie nikt nie bedzie wiedział bo szukałam sama i nie mogłam znaleźć, chodzi mi o 1 sezon odcinek 13 jak Dom został porwany chodzi mi o tytuł piosenki pod koniec odcinka i czy Dom się odnajdzie?