PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503114}

Agenci NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles
2009 - 2023
7,1 11 tys. ocen
7,1 10 1 11079
Agenci NCIS: Los Angeles
powrót do forum serialu Agenci NCIS: Los Angeles

Zapowiedz 6X09

ocenił(a) serial na 10

Widzieliście już zapowiedz odcinka 9? Nie mogę się doczekać, aby się dowiedzieć kto w końcu jest
zdrajcą. Jak wy sądzicie kto to może być? Zapowiedz jest tak zmontowana, że nic nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 10
kate12_12

Widziałam! Strasznie nie mogę się doczekać odcinka! Czekam na rozszerzony zwiastun to może dadzą więcej informacji :D I zazwyczaj w piątki rano naszego czasu są sneak peeki, więc niedługo :D Zdrajcą pewnie będzie osoba, której nie znamy a pracuje z nimi, bo szczerze wątpię, żeby to był ktoś z głównych ról. :)

ocenił(a) serial na 10
net4

Też wątpię aby był to ktoś z głównych bohaterów. Z tego co doczytałam na oficjalnej stronie to w kręgu 7 podejrzanych będzie Eric Beale.

ocenił(a) serial na 7
kate12_12

Hej czy ja dobrze wdziałem w trailerze Deeks dusi linką Kensi ,czy to kto inny jest.

ocenił(a) serial na 10
piekielny84

Tak, to on :/ Nie chce mi się wierzyć, że on dusi ją na serio. Może po prostu badają jak zostało popełnione zabójstwo :D

ocenił(a) serial na 10
net4

Mi też się tak wydaje, że badają jak zostało popełnione zabójstwo. Na youtube jest już rozszerzona wersja zapowiedzi, ale nic więcej z niej nie wynika tylko człowiek jest jeszcze bardziej ciekawy.

ocenił(a) serial na 7
kate12_12

Gdzieś czytałem że SPOILER:

Poruszą temat niewygodnej przeszłości Deeksa,która wpłynie na Densi.Jak? Zobaczymy

ocenił(a) serial na 9
kate12_12

Jeden z pracowników cywilnych okaże się podwójnym agentem - (usłyszycie słowiański język).

ocenił(a) serial na 10
Ambrozja_1975

Jak usłyszałam ten język to trochę chciało mi się śmiać, a tak w ogóle jeden z lepszych odcinków w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
kate12_12

A co wymagasz od Amerykanina ? Po raz kolejny już w NCIS jest Polski akcent:) !!!! i to jest bardzo fajne :) Ale tylko Callen zawsze po polsku coś powie kiedyś było o Warszawie, kiedyś coś o gangsterze itd

ocenił(a) serial na 10
piotrek52090

Jak na Amerykanina to i tak bardzo dobrze sobie poradził i wyszło dobrze tylko po prostu miałam takie odczucie, a jeśli chodzi o mówienie po polsku to z tego co pamiętam pierwszy raz było to w sezonie 2 odcinek 24 rozmowa z Lauren Hunter pytał ją czy była w Polsce ostatnio. Drugi raz z tego co sobie przypominam to było w sezonie 5 odcinek 13 kiedy w rozmowie z Deeksem i Samem Callen mówi w różnych językach, że nic nie mają w sprawie. Gdy w NCIS Los Angeles jest jakiś akcent Polski to zawsze jest bardzo fajnie :)