Widzieliście już zapowiedz odcinka 9? Nie mogę się doczekać, aby się dowiedzieć kto w końcu jest
zdrajcą. Jak wy sądzicie kto to może być? Zapowiedz jest tak zmontowana, że nic nie wiadomo.
Widziałam! Strasznie nie mogę się doczekać odcinka! Czekam na rozszerzony zwiastun to może dadzą więcej informacji :D I zazwyczaj w piątki rano naszego czasu są sneak peeki, więc niedługo :D Zdrajcą pewnie będzie osoba, której nie znamy a pracuje z nimi, bo szczerze wątpię, żeby to był ktoś z głównych ról. :)
Też wątpię aby był to ktoś z głównych bohaterów. Z tego co doczytałam na oficjalnej stronie to w kręgu 7 podejrzanych będzie Eric Beale.
Hej czy ja dobrze wdziałem w trailerze Deeks dusi linką Kensi ,czy to kto inny jest.
Tak, to on :/ Nie chce mi się wierzyć, że on dusi ją na serio. Może po prostu badają jak zostało popełnione zabójstwo :D
Mi też się tak wydaje, że badają jak zostało popełnione zabójstwo. Na youtube jest już rozszerzona wersja zapowiedzi, ale nic więcej z niej nie wynika tylko człowiek jest jeszcze bardziej ciekawy.
Gdzieś czytałem że SPOILER:
Poruszą temat niewygodnej przeszłości Deeksa,która wpłynie na Densi.Jak? Zobaczymy
Jeden z pracowników cywilnych okaże się podwójnym agentem - (usłyszycie słowiański język).
Jak usłyszałam ten język to trochę chciało mi się śmiać, a tak w ogóle jeden z lepszych odcinków w tym sezonie.
A co wymagasz od Amerykanina ? Po raz kolejny już w NCIS jest Polski akcent:) !!!! i to jest bardzo fajne :) Ale tylko Callen zawsze po polsku coś powie kiedyś było o Warszawie, kiedyś coś o gangsterze itd
Jak na Amerykanina to i tak bardzo dobrze sobie poradził i wyszło dobrze tylko po prostu miałam takie odczucie, a jeśli chodzi o mówienie po polsku to z tego co pamiętam pierwszy raz było to w sezonie 2 odcinek 24 rozmowa z Lauren Hunter pytał ją czy była w Polsce ostatnio. Drugi raz z tego co sobie przypominam to było w sezonie 5 odcinek 13 kiedy w rozmowie z Deeksem i Samem Callen mówi w różnych językach, że nic nie mają w sprawie. Gdy w NCIS Los Angeles jest jakiś akcent Polski to zawsze jest bardzo fajnie :)