PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32363
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

10x19 promo !

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=r6-R7YEil3g

odcinek zapowiada się BARDZO ciekawie, jeszcze nigdy nie widziałam, żeby Tim płakał.

ocenił(a) serial na 10
estta

Ugh... On będzie dopiero za pięć dni, a jak dobrze pódzie to z napisami będzie za tydzień... Ale koszmar ;/ nie nawidzę czekać na nowe odcinki!!!

black663

Rozumiem Twój ból :( ja oglądam po angielsku, troche zrozumiem troche nie ale lepsze to niż czekać tyle czasu na napisy. W ogóle zapowiada się świetna końcówka sezonu, szczerze to nie wiem jak wytrzymam od maja do września. Czuje jakby już zaczął się finał, poruszyli już kwestię zemsty Zivy, bardzo emocjonalny ten sezon, cliffhanger pewnie rozwali mi mózg (znowu)

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

Ja nawet nie próbuję oglądać bez napisów, bo mój angielski leży :) Również nie wiem jak wytrzymam do września, ale wiesz może jak ma się zakończyć ta seria????
Sezon jest empocjonalnie dobijający :)

black663

Nie wiem co planują na zakończenie, to będzie na pewno tajemnica do samego finału (w sumie to dobrze, tak powinno być :D), myślę że to będzie powiązane z Bodnarem bo przecież jeszcze go nie złapali, a Ziva planuje zemste, mam też nadzieję na dużo Tivy na koniec (może nawet coś więcej, ale to tylko moje marzenia :P). Znalazłam takie coś:
From Ew.com:
The April 6 episode of NCIS is getting a lot of buzz. What can you tell us about the episode, especially on the Tony/Ziva front? Can we expect some explosive moments with these two? — Cheryl
Explosive? In a literal sense, not so much. Incredibly sweet? Yes. (…and there’s more than one!) Also, prepare yourself for the ending. In one word: Cliffhanger. In three words: Oh. My. God.

Coś im się chyba z tym 6 kwietnia pomyliło, ale pomijając to reszta tej wypowiedzi mnie masakruje i już nie mogę się doczekać :D

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

OMG... Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy... Hm trochę Tivy by się przydało, bo przecież ile można na nich czekać...

black663

No jasne, napisy powinny być przed odcinkiem. :P Ile płacisz za napisy, że tak marudzisz, co? Trochę szacunku dla tłumacza, bo można mieć gorszego, albo nie mieć żadnego. I co wtedy?

ocenił(a) serial na 10
Andy_M

Gdybyś przeczytał uważnie mój post to MOŻE zrozumiałbyś, że ja po prostu nie lubię czekąc na nowe odcinki, a nie że nie szanuję pracy tłumaczy!!!!! Jestem im bardzo wdzięczna za to, że tłumaczą i że robią to szybko (bo nieraz po pary miesiącach nie ma tłumaczenia, a "naszym" tłumaczą zajmuję to mniej więcej tydzień)! Nie przypisuj mi swoich słów!!!!! A może ty tak uważasz, co?

ocenił(a) serial na 9
estta

Po zwiastunie odcinka 19 prawdopodobnie ten odcinek trafi na listę moich ulubionych odcinków.
PS. To było takie słodkie jak płakał. Ciekawe dlaczego? Czy tęsknił za ojcem? Nie wiadomo. Miejmy nadzieje że tłumacze zrobią nam wszystkim miłą niespodziankę jak szybko przetłumaczą ;D