PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32341
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

11 sezon

ocenił(a) serial na 10

Zostało oficjalnie potwierdzone, że Agenci NCIS powrócą w 11 sezonie!

Dodatkowo wiadomo, że Mark Harmon podpisał nowy, dwuletni kontrakt.

xwerax2

Wyczytałam że reszta głównej obsady również potwierdziła swoje kontrakty.
Zastanawiam się czy to oznacza że będzie 12 sezonów, czy też może więcej. Z jednej strony zakładałam że będzie podobnie jak JAG - 10 sezonów. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej , chce się już zakończenia . Ciekawe jak długo NCIS: Los Angeles będą, zapewne też minimum 10 sezonów.

ocenił(a) serial na 9
weronika91

E tam, ja tam nie chcę zakończenia, bo nie będę mieć wtedy co oglądać :D Co prawda jest jeszcze Moda na Sukces, ale....nah ^

Marga

Dla mnie to może być i 100 sezonów (babcia Ziva i dziadek Tony :P) i i tak mi sie nie znudzi :D zresztą z taką oglądalnością to oni tak szybko nie zakończą i super :D

ocenił(a) serial na 10
weronika91

Chce się już zakończenia???? No coś ty! ^^ Jak ci tak do niego śpieszno, to zwyczajnie przestań oglądać... :) Zgadzam się z Kismet_. Powinni kręcić do późnej starości! :)

defy_you

Zakończenia w tym sensie, aby zobaczyć jak zakończą się miłosne losy bohaterów no. Tony i Zivy, Gibbsa, Abby i McGee

ocenił(a) serial na 10
weronika91

Nie, nie, nie. :) W takim wypadku, to chyba trzeba ogląda romanse... To ich droczenie się może dla mnie trwać w nieskończoność. :)

defy_you

W sumie racja, mogą się droczyć w nieskończoność.. Romanse się zazwyczaj kończą dobrze, a tutaj zapewne skończy się to na szerokich domysłach, może inaczej .. każdy wątek miłosny jest intrygujący w tym serialu. Fajnie że szerzej poruszyli historię Tony-ego chociaż mam wrażenie że wcześniej miał lepsze cięte riposty, w odcinku s10e13 trochę przecharakteryzowali go. W odcinku 14 zauważyłam że był kręcony znacznie później niż wcześniejsze, bo McGee jest troszeczkę grubszy. Szkoda że nie pojawiają się wątki z przeszłości dr Malladra i Palmera, są opowieści ale nie ma wizualnych odniesień.. jak w przypadku Toney-ego lub Gibbsa.

ocenił(a) serial na 10
xwerax2

ja strasznie się ciesze że będzie jeszcze jeden sezon( lub więcej ) :)

ocenił(a) serial na 10
Zelcia22

Ja również :-) Uwielbiam ten serial jest genialny i nigdy sie nie znudzi :))

xwerax2

Bardzo fajna wiadomość. Cieszę się, choć jestem dopiero w połowie 9 sezonu.

xwerax2

życze temu serialowi jeszcze co najmniej 10 tak dobrych sezonów !!!!!!!