PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32363
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

11x02 promo

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=OI5izA5NTtA&feature=youtu.be

zapowiada się cudowny odcinek <3 po obejrzeniu promo jeszcze bardziej chce żeby Ziva została.

ocenił(a) serial na 8
estta

Oj ja też bym chciała. Już czuję, że będę potrzebować chusteczek na ten odcinek :(

lost_way

Załatw sobie od razu całą ciężarówkę :P

ocenił(a) serial na 8
sosaito

Haha, dobry pomysł! ;)

estta

Osobiście to liczę na to, że ten odcinek nie będzie taki jaki wszyscy przewidują czyli, że Tony znajduje Zivę, spędzają razem czas, rozmawiają o różnych ważnych rzeczach, być może wyznają sobie miłość i obiecują, że kiedyś będą razem (albo i nie), a potem Tony wraca do DC, a Ziva zostaje lub jedzie gdzie indziej, prawdopodobnie walczyć ze złymi ludźmi . Glasberg zapowiedział, że ten odcinek to będzie coś wyjątkowego i zapisze się w historii telewizyjnych seriali (albo coś w ten deseń :P). Po takiej zapowiedzi to ja naprawdę liczę na jakiś poważny zwrot, który zwali wszystkich widzów z nóg. Jeśli odcinek będzie taki jak wszyscy przewidują, to będę bardzo zawiedziona, tym bardziej po takich zapowiedziach :)

sosaito

A mi się wydaje, że wszystko co ważne już pokazali w tym promo. Na końcu będzie powtórka sceny z samolotem (nie pierwsza zresztą) i tyle. Pierwszy odcinek był słaby. Myślałam, że chociaż przez chwilę ją (Zivę) pokażą, a teraz też nie zapowiada się na zbyt wiele. Innymi słowy, takie sobie to pożegnanie.

Cairns

Właśnie tego się obawiam, że wszystkie najważniejsze sceny zostały ujawnione:/ W poniedziałek jeszcze będzie sneak peek i mam nadzieję, że nie pokaże on kolejnej ważnej sceny Tony-Ziva bo wówczas możemy sobie darować oglądanie całego odcinka :P CBS zareklamował 2 premierowe odcinki jako pożegnanie Zivy, a tymczasem będzie jeden. Chyba mocno się martwią o oglądalność skoro takie sceny dają w zapowiedziach już :P Jak już wcześniej pisałam to może być ostatni raz w najbliższym czasie, kiedy to serial osiągnie wysoką oglądalność, więc chcą "wydoić" to do końca:P Mimo wszystko mam nadzieję, że jakaś niespodzianka w odcinku będzie;)

ocenił(a) serial na 8
estta

Hmm podsumujmy co wiemy, nastąpi pożegnanie Zivy, namiętny pocałunek i gadka szmatka o tym jak jesteś wspaniała i jak cię potrzebujemy. Ale oprócz tego nie wiem w sumie nic. Jak splotą 2 wątki romantyczny ( Tony+Ziva <3 ) oraz ściganie terrorystów żeby nie wyszły z tego jakieś kompletne nie porozumienie.

ocenił(a) serial na 10
estta

Ja cały czas się łudzę,że robią to specjalnie i że Ziva wróci, albo nie odejdzie! Jak odejdzie to co to będzie?:( a sceny z tego promo (<3) powinny mieć miejsce gdzieś w 7 lub w ostateczności 8 sezonie!

olcha262

Ja mam nadzieję, że przynajmniej wróci z Tonym do DC :P Ale już w sumie sama nie wiem...

sosaito

Witam
Może mi ktoś powiedzieć czy ten odcinek który leciał o 19 dzisiaj na AXN był nowy? Tato mój mówił że już go oglądał.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
luk52

Nowy ? Błagam... to był premierowy odcinek 6 sezonu, najnowsze odcinki to 11 sezon, więc baaardzo daleko jeszcze AXN ma co najnowszych odcinków, zwłaszcza że najnowsze u nich to będą od października 7 sezon, co wciąż sprawia że daleko do najnowszych serii czyli nawet tej 10tej ;-)

Ozzy_Osbourne

Wiem że nowy sezon to 11 ale tak było w kokpicie że dzisiaj jest drugi odcinek i myślałem że to ten. Miałem trochę braki i do końca nie wiedziałem. A można gdzieś indziej oglądać nowe?

luk52

Osobiście to ja oglądam tu: w w w. ii tv. in fo/ ncis/ (spacje usunąć) :)