PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Smutne pożegnacie Ellie z chłopakiem, a na początku myślałam , że "Bonda" wysadzili. Ciekawe jak to się skończy?

ocenił(a) serial na 10
budzynska1987

No ciekawe ciekawe ale mogli jakoś inaczej uśmiercić tego gościa, to mi się skojarzyło jak zabili żone Vance i ojca Zivy, oklepane trochę, a oni i tak do siebie nie pasowali.

ocenił(a) serial na 10
NCISS

No w sumie mogli, ale dla mnie mogli jego wątek jeszcze trochę pociągnąć i zrobić z niego np. podwójnego agenta, albo żeby chociaż zginął oddając życie za Ellie, jako prawdziwy bohater, w tę stronę bym poszła. Ale w sumie cieszę się z "Bonda" bo go polubiłam.

budzynska1987

Trochę nie na temat, ale może ktoś jest na bieżąco z całym 14 sezonem. Czy był w tym 14 sezonie wspominany Tony? Czy jakoś się jego obecność w serialu rozmyła równie szybko, co postać Zivy po odejściu?

ocenił(a) serial na 10
Anka1122

Tony nie zniknie całkowicie z serialu a to za sprawą Seniora, który będzie co jakiś czas wpadał i przekazywał newsy od Tonego. Taki może mały spoiler, ale np. McGee wraz z narzeczoną zamieszka w mieszkaniu Tonego. Oczywiście nie będzie się pojawiał jego wątek w każdym odcinku ale też całkowicie go nie usuną.