PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32342
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

przeczytałam właśnie w telemagazynie, że od 23 lutego ma być o 21.30 4 seria na tvn. Czy to prawda mógłby to ktoś potwierdzić? Jak tak to kocham tvn za to!!!!!! mogliby jeszcze kiedyś np w wakacje powtórzyć od początku wszystkie serie:)

dolly_s_2

Nie słyszałam o tym wcześniej, więc nie jestem w stanie potwierdzić. Aczkolwiek, nawet jeśli puszczą teraz 4 sezon, to i tak są 2,5 roku do tyłu.

ocenił(a) serial na 10
Evarini

Tak, tak - będzie w TVN 4 sezon i to o przyzwoitej godzinie :) chociaż są do tyłu to jednak coś. osoby które nie widziały z różnych powodów mogą sobie zobaczyć z lektorem ;) ja chociaż jestem na bieżąco z odcinkami to z miła chęcią zobaczę sobie je w TV ;)

ocenił(a) serial na 9
Chandni

Niestety tylko pierwszy odcinek jest tak wcześnie,potem po staremu przed północą w czwartki.

ocenił(a) serial na 10
dolly_s_2

4 seria rzeczyiście będzie na tvn. Też się bardzo ztego powodu cieszę. ;p

ocenił(a) serial na 10
dolly_s_2

Tak, prawdopodobnie będzie następna seria ; ). Nie moge się doczekać. ; ]Ale na drugi dzień przecież są powtórki. Nie trzeba oglądać przed północą.

_inwazyjna_

wkurzylam sie i to niezle...ttaki swietny serial a oni odstawiaja jakas szopke i puszczaja go o 12.....jak gotowe na wszystko lecialy o 22 to fani mieli pretensje i na forach mozna bylo przeczytac ze ogladac bedzie to malo osob bo wszyscy rano do pracy szkoly...i nie siedza do 23 nigdy.....a agentow o 00 puszczaja.....niewiem po co tvn wogole kase wydal na kupno sezonu..;/ale coz...ja i tak zamierxam ogladac;d;d;d
mam tylko pytanie do inwazyjnej:przegladam program i NIEMA powtorek na drugi dzien...gdzie to znalazlas????????????????????/

mantikora_2

Co?! Dopiero o 00:00 będą Agenci NCIS?? I to w czwartki? Jak to..... Już się ucieszyłam, że mój jeden z ulubionych seriali będzie o NORMALNEJ godzinie, a tu co? Psikus. Ale i tak będę oglądała w czwartki. Mam nadzieję, że wytrwam do północy...

kargra89

powtórek nie ma jak zauważyłam, ale dla mojego ulubionego serialu kawka i wytrwam chociaż w piątek wstaję o 5 rano do pracy, ale cóż tam ostatni dzień w pracy można przetrwać lekko nieprzytomnym:)

ocenił(a) serial na 10
dolly_s_2

strasznie lubie ten serial, ale ta godzina to przesada! mogli puscic tak jak dawniej, czyli o 15,15. oni chyba z choinki spadli, przeciez wiedza, ze chodzimy do szkoly i do pracy, wiec laskawie mogliby zmienic godzine, albo puszczac powtorki nawet w sobote, byle by puscili! ale i tak bede ogladac w czwartek;)

kurczak30061993

To JEST tak jak dawniej. Od 2 sezonu jest taka pora emisji, więc nie ma się co dziwić. W sumie, mnie by zaskoczyło, gdyby zmienili porę emisji na wcześniejszą w trakcie sezonu. Co innego, jakby puścili wcześniej w przerwie między ramówkami, tak jak było z 1 odcinkiem 4 sezonu, ale mają też inne seriale wykupione, więc nie sądzę, żeby tak się stało.

Evarini

ale nie ma co się martwić znając tvn powtórka będzie w wakacje i o przyzwoitej porze myśle, że koło 15 poza tym również tvn7 to powtórzy i też pewnie w południe

dolly_s_2

Jak dla mnie to juz lepiej w czwartki w nocy niz o 15.15 bo o tej porze to ja ze szkoły wychodze, a piątki w szkole mam luzackie więc spokojnie moge noce dla agentów zarywać :)
...musze ponadrabiac zaległości koniecznie...