PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32341
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

6 sezon

ocenił(a) serial na 10

hej czy są tu osoby, które już widziały pierwsze odcinki 6 sezonu ??? jak je oceniacie ??? i co o nich sadzicie - co wam się podobało bardziej a co mniej???

Chandni

Mnie osobiście odcinki bardzo się podobały, przede wszystkim kwestia powrotu teamu :) Poza tym, fabuła Agent Afloat była nieco zagmatwana i nie do końca ją załapałam xD
I dalej nie lubię Vance'a, mimo że niby nie okazał się aż tak zły.

ocenił(a) serial na 10
Chandni

6 sezon? Genialny :) Twórcy naprawdę się postarali i odcinki trzymają w napięciu do samego końca :)
Zapraszam na forum poświęcone serialowi- www.navyncis.fora.pl
Tam wszystkie poszczególne odcinki są na bieżąco omawiane i komentowane :)
I co więcej- są na bieżąco tłumaczone ;)

ocenił(a) serial na 10
JeThRo_3

ooooh.... Boss.... :) tydzień temu dołączyłam do forumowiczów ;) a jeśli chodzi o serial - to jestem pod wrażeniem - tyle sezonów i nadal potrafią utrzymać ludzi przed ekranem telewizora :) i takie perełki robić jak 2 i 4 odcinek szóstego sezonu :):) ciekawa jestem kolejnych odcinków :)

ocenił(a) serial na 10
Chandni

jak reakcje po finale 6sezonu ??????????

Chandni

czuję mały niedosyt, ale wydaje mi się, że zawsze tak jest po finale sezonu ;) nie wiem, jak uda mi się wytrzymać do września xD chyba jedynie przez powtórki ;)

ocenił(a) serial na 10
ataxia_r

Ooo ja dokładnie tak samo!! xD

Po finale spodziewałam się czegoś kapkę innego, nie Somalijskich terrorystów torturujących Zivę... Ale jednak, był szok!!

A Vance'a polubiłam w 6 sezonie... Kiedy okazało się że Leon działał w słusznej sprawie. :) No i znał wielki sekret Gibbbs'a i Zivy!! Nieee, zdobył u mnie szacunek!! xD

Chociaż po obejrzeniu pierwszych odcinków sezonu, spodziewałam się raczej... Jakiejś Tivy jak w "Agent Afloat" czy "Cloak"...

No i oczywiście "ALiyah" wszedł do mojej elity ulubionych odcinków. A Shane Brennan zdobył moje uznanie. :)