>> Ostrzegam, wypowiedzi moga zawierac spoilery! <<
Ha, tego sie nie spodziewalem. Najpierw przez pol sezonu ochlodzenie stosonkow miedzy
Ziva a Tonym, a tu prosze. Ich niby to nowe znajomosci sie skonczyly na raz i wyladowali
razem w barze.
Napiecie miedzy dyrektorem a Gibbsem rosnie jak by mieli zaczac sie boksowac przy
kazdej rozmowie.
Nowa agentka irytuje jak by za kazdym razem chciala udowodnic ze jest lepsza od Jethro i
pokazac ze jego czas panowania jest policzony.
Czyzby Vance chcial sie pozbyc Gibbsa? Czy Tony dostal ostrzezenie? I w koncu co z tym
CIRoyem?
Kto juz ogladal?
Odcinek fajny :) nie szczerze nie myślałam, że to z Royem tak się potoczy... myślałam że będzie ok. EJ i Tony ciekawe co z tego wyjdzie?? Vance mnie szczerze już wkurza, jest strasznie wkurzający. Na początku go nie lubiłam potem nawet nie był taki zły ale teraz masakra... A Roy się jeszcze pokaże?? Jakoś dziwnie by było gdy to już był koniec z nim...
oglądałam i jestem pod wrażeniem :) końcówka creepy :/ scena tej nowej z Tonym w windzie piękna :) tak samo jak rozmowa 'chłopców' w toalecie czy romantyczna kolacja przy automatach z jedzeniem :D jestem bardzo ciekawa jak cała sytuacja sie potoczy. Robi sie coraz ostrzej :) ponoć to ma być sezon Toniaczka z zakończeniem wiec któż to wie - a było tak romantycznie niemalże jeśli można to tak ująć jak na Zivę i Tonyego ;)
Ta nowa za pewna siebie jest.
CIRoya nie pozbędziemy sie tak prędko >:D
Ja tam ogólnie jestem za Tonym i Ziva razem ale z chęcią zobaczę Zive i Tony`ego z kimś innym przez chwilę :) EJ nawet nie jest taka zła trochę za bardzo się wciska ale może być :) A Roy.... sama nie wiem co o nim myśleć. Będzie on w następnym odcinku??
Mi sie wydaje ze u gibbsa nie przeszlo by tony+ziva ale wszystko moze byc mozliwe
wiem, są zasady :) no ale jeśli by sobie w końcu wyznali miłość to może Gibbs by to zrozumiał i dał by im swoje błogosławieństwo :) hehe zobaczymy... a ma ktoś może jakieś spiolery co dalej?? np. z Royem myślałam że będzie go trochę więcej w 8x20...
Dla mnie ten ray jest jakis dziwny taki tajemniczy jak by cos kombinowal moze scenarzysci wymyslili jakas fabule dla niego w dalszych odcinkach bo faktycznie malo go bylo w odcinku i to zakonczenie odcinka takie tajemnicze
Ok, po kolei co mysle.
Vance, choc wkurzajacy, jest swego rodzaju balansem dla charakteru Gibbsa. Wszystko po to zeby nie bylo za slodko. No i jest odrobinka niepewnosci co bedzie dalej.
W 8x21 ma byc ciag dalszy o portowym seryjnym mordercy, ale to sledztwo ma przejac nowa blond agentka. Wiecej nic nie pisza czy CIRoy sie pokaze czy tez nie, ale w obsadzie na nastepna czesc go nie ma.
Tony i Ziva, no coz. Moze serial zakoncza ich wspolnym romansem? Chodza pogloski ze niebawem koniec, wiec kto wie. Poki co nie oczekiwalbym jakichkolwiek wyznan z ich stron gdyz.. Czego bysmy wtedy oczekiwali po serialu? W kazdym z seriali CSI stwozyli jakas pare, jednak nie najlepiej to pozniej wychodzilo.
Osobiscie uwazam iz sytuacja pomiedzy Tonym a Ziva dodaje pikanteri, a napiecie meidzy dyrektorem a Jethro serwuje dodatkowe emocje.
Pozyjemy - zobaczymy.
Pozdrawiam.
house90 - 3 maja, odcinek 8x22 :) już się doczekać nie mogę jak poznamy starego partnera DiNozzo :D
Powiem wam tyle że obawiam się ponieważ ktoś z obsady ma zginąć i to nie będzie zbyt fajne... Ja obstawiam Franksa lub Fornella no bo chyba głównej paczki nie ruszą... OBY!
Co do odcinka to moim zdaniem świetny. Pierwszy raz od jakiegoś czasu czułam że odcinek jest za krótki . Końcowa scena rewelacja . Bardzo podobała mi się również wymiana zdań w parku między Ziva a CI-Ray'em . ;)
Co do CI_Ray'a <--Kocham tego aktora wiec moze przez chwile zostac :))
Chodzi ci o ten soundtrack score? Szukalam go z 2 dni i w koncu znalazlam :)
Tuaj masz link http://www.mediafire.com/?d86a77mskl879dj