Właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek, i już nie mogę się doczekać kolejnego!! A tu trzeba aż do wrześnie czekać. Kto to widział żeby tak zakończyć serie!!! Szczerze mówiąc to po takiej końcówce można się wszystkiego spodziewać.
Ducky wróci? oo to super bo już myślałam, że z nim koniec, zakończenie sezonu mega dobre, ale kurcze trzeba tyle czekać, a no i nie wydaje mi się żeby ktoś z głównej obsady nie wrócił :)
Właśnie Ziva będzie ♥ Jak dla mnie zmiana na lepsze to wyeliminowanie Leona Vanca :P On mi tam w ogóle z jego rodzinką nie pasuję :P
za długo nie może być kolorowo, to będzie już 10 sezon i wydaje mi się, że jednak Ducky nie przeżyje i mam dziwne przeczucie, że uśmiercą również McGee'ego :( co byłoby wielką stratą.
Nie uśmiercą nikogo - wszyscy mają podpisane kontrakty na co najmniej 2 lata znowu :)
Ducky (jako postać grana przez David'a McCallum 'a) także będzie on ma ważny kontrakt (gdzieś o tym czytałem).
On i Cote tak mi się zdaje i Sean mają jeszcze kontrakty podpisane. Podpisywali przed 9 sezonem więc mogą nagrać co najmniej 2 sezonu jeszcze, bo przecież reszta też ma kontrakty na 2 lata ::)
Czyli obsada wnioskuję że obsada będzie taka jak w 9 sezonie. I dobrze dość tych zmian w NCIS.
Tak, będzie taka sama ;) Nadal będą z nami Ziva, Abbs, Di, McGuu, Gibbs, Ducky, Palmer, a nawet Vance ;] No i wreszcie postać Jimmiego będzie w czołówce :)
Ponoć będzie Tiva i to nawet już w pierwszym odcinku. Super! Nie mogę się doczekać.
W tym przypadku warto zobaczyć jak Michael reaguje, gdy mówi o dublerze :D
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=502223926469918&set=a.290848207607492.903 53.110957158929932&type=1&relevant_count=1
Haha widziałam to ! nawet skomentowałam xD Ale mi się zdaje, że on z dublerem żartuję ;D
W sumie niekoniecznie. Nie wiadomo co może stać się w windzie. Dubler raczej jest brany do niebezpiecznych scen... :D